Zuzana Jakubičková Tlačové správy

Krby Supra: To pravé teplo vášho domova

Na trhu sa objavila nová a lepšia technológia krbového tesnenia. Krbové vložky od spoločnosti Marián Kos - REAL disponujú dokonalou tesnosťou a najvyššou účinnosťou na trhu. Teplo vo svojom dome si pritom môžete počas zimy užiť na 10 a viac hodín.

Ilustračný obrázok k článku Krby Supra: To pravé teplo vášho domova
Zdroj: Dnes24.sk

Nový pohľad na technológiu krbových vložiek a piecok

Krbové vložky s technológiami APS (Active Power System) a FSU (Fire Supra Unit) sú z radu najnovšej generácie spotrebičov SUPRA spĺňajúcich sprísnené normy pre alternatívne vykurovacie telesá na tuhé palivo. Extrémne nízka spotreba dreva pri účinnosti spaľovania až 85% zabezpečí pohodu a komfort obsluhy, nevynímajúc výraznú ekonomickú návratnosť investície. Všetky produkty sú pritom schopné udržať žiar až po dobu 10 hodín.

Viacstupňové spaľovanie:

Takýto typ spaľovania je zárukou maximálneho využitia paliva v súlade s dodržaním striktných emisných kritérií. Konštrukcia Supra spotrebičov spája výhody roštových a bezroštových ohnísk v jednom. Rozpaľovanie prebieha na rošte, čo výrazne uľahčuje tento proces. Bezroštové horenie zasa zabezpečí kvalitnejšie prehoretie dreva, pričom vzduch je vháňaný do komory až z piatich rôznych prívodov.

Príslušenstvo ku krbovým pieckam

SUPRA vyvinula nový spôsob distribúcie ohriateho vzduchu za pomoci ventilácie TURBO 2. Vďaka turbíne je horúci vzduch tlačený horizontálne tam kde je potrebný – k podlahe čím značne zvyšuje tepelnú pohodu v miestnosti. Túto technológiu je možné kombinovať spolu akumulačnou sadou SUPRATHERM. Pomocou jej absorbčnej schopnosti sa prebytočné teplo uchováva a neskôr plynule odovzdáva do priestoru. To zabraňuje zvýšenému kolísaniu teplôt.

Firma Marián Kos – REAL sa zameriava na predaj krbových vložiek, piecok, kachliarskeho materiálu a na predaj a stavbu komínových systémov. Svoje produkty realizuje na kľúč, pričom využíva iba najkvalitnejšie certifikované kachliarske a stavebné výrobky. Príďte sa sami presvedčiť do krbového štúdia na ulici M. R. Štefánika 4 v Hlohovci (na poschodí nad DM drogériou) ** **Otváracie hodiny: pondelok – piatok: 9:00 – 17:00 sobota: 8:00 –12:00 viac info na Marián Kos – Real

Limitovaná akcia na produkty Supra a Romotop

Využite jedinečnú akciu na produkty Supra a Romotop. Viac info tu: Suprakrby Romotop

Video Supra
1
Galéria
Krby REAL
20
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM