Zuzana Jakubičková Bowling

MBL: Krátky proces vyšiel z drámy spokojnejší

Ani ôsme kolo MBL nevybočilo z normálu. Zápasových prekvapení bolo viac než dosť. To najväčšie spôsobili hráči No Comment-u, ktorí zdolali dovtedy neporazených Štamgastov.

Ilustračný obrázok k článku MBL: Krátky proces vyšiel z drámy spokojnejší
Foto: Zuzana Jakubičková

Z nováčika sa tak po dvoch vynikajúcich výsledkoch razom stáva vážny ašpirant na prvú finálovú dvanástku. O tú musí ešte tuho bojovať Haligales, ktorý nečakane skončil na štíte ďalšieho nováčika s názvom Načo kukáte. Ten si svoju vôbec prvú výhru v súťaži zaobstaral vynikajúcim výkonom 919 bodov. Nepočítalo sa ani s výhrou Realu nad Deicide, ktorá bola navyše jednoznačná. Úspešný večer nováčikov zavŕšili aj ďalšie dva tímy. Najskôr si Camel tesne poradil so skúsenejším B-Team-om a potom Mix prehádzal o 18 bodov Hotel Jeleň.

BMW Invest si po minulotýždňovom výprasku od Sorošu napravil chuť nad zlepšujúcim sa HKM. No a Soroš tak ako naposledy body nečakane získal, tak teraz ich ľahkovážne stratil. Nad jeho sily boli hráči Bowlingriders. Bacigala Team, Sugo Team, Postavičky a Z@vináč potvrdili úlohu papierového favorita a svojim súperom nedovolili bodovať.

Hovorí sa, to najlepšie na koniec. Zápas Krátky proces – Cibak Team bol jednoznačne zatiaľ tým najlepším duelom prebiehajúceho ročníka. Súboj o prvé miesto napokon zvládol lepšie obhajca titulu. Krátky proces strhol v napätej atmosfére víťazstvo na svoju stranu až záverečnými hodmi a konečný rezultát znel 979:972.

Punc najlepšieho hráča kola získal Juraj Moravčík s 373 bodmi, u žien sa najlepším výkonom prezentovala Anna Hrnčárová s 334 bodmi.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM