Erik Bojničan Krimi

Krádež bicykla v Hlohovci: Muž s korisťou na pleci odišiel, s tým čo nasledovalo ale isto nerátal!

Na Štefánikovej v Hlohovci muž podľa polície odmontoval predné koleso zamknutého bicykla a s lupom na pleci odišiel. S tým čo nasledovalo však určite nerátal!

Ilustračný obrázok k článku Krádež bicykla v Hlohovci: Muž s korisťou na pleci odišiel, s tým čo nasledovalo ale isto nerátal!
Foto: Marcel Páleš / Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovali muži zákona, poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Hlohovec dňa 19. septembra­.2015 začal trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže

Podozrivý podľa mužov zákona dňa 19. septembra2015 v čase okolo v 19.00 hod v Hlohovci na ul. Štefánikovej č.4, pred drogériou, tu prinesením trubkovým nástrčným kľúčom demontoval od predného kolesa, ktoré zostalo uzamknuté lankovým zámkom v stojane na bicykle, horský pánsky bicykel značky VICINI.

Muž podľa policajtov odišiel s bicyklom peši pod ramenom na Námestie sv. Michala v Hlohovci, tu bol však následne v čase o 19.10 hod obmedzený na osobnej slobode príslušníkmi Mestskej polície Hlohovec.

Odcudzením horského bicykla vznikla podľa mužov zákona doposiaľ neupresnenému majiteľovi škoda prevyšujúca sumu 266 eur.

„U uvedeného dôvodu žiadame aby sa na tunajšom OO PZ Hlohovec prihlásil majiteľ bicykla, ktorý bol pred predajňou DM Market v Hlohovci uzamknutý lankovým zámkom od začiatku mesiaca september r. 2015 do dňa 19.9.2015,“ informuje Jozef Lobodáš z Policajného zbo­ru.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM