Erik Bojničan Krimi

Krádež bicykla na Štefáničke: Zlodej sa však netešil dlho, toto bolo od neho dosť trúfalé!

Policajti v Hlohovci podľa ich slov vyšetrujú krádež bicykla na Štefáničke. Ako muži zákona prezradili, zlodeja majú, hľadajú však majiteľa.

Ilustračný obrázok k článku Krádež bicykla na Štefáničke: Zlodej sa však netešil dlho, toto bolo od neho dosť trúfalé!
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia v Hlohovci podľa slov hovorkyne KR PZ v Trnave Maritny Kredatusovej vyšetruje prečin krádeže, pri ktorom páchateľ ukradol bicykel. 19. septembra si majiteľ odložil pred predajňou drogérie v Hlohovci na Štefánikovej ulici pánsky horský bicykel.

„Uzamkol ho predným kolesom o stojan. Asi o 19.00 h páchateľ demontoval telo bicykla od predného kolesa, to zanechal na mieste a s bicyklom pod pazuchou odišiel na Námestie sv. Michala. Tu však narazil na príslušníkov mestskej polície, ktorí muža obmedzili na osobnej slobode a odovzdali na riešenie príslušníkom PZ,“ upresňuje hovorkyňa.

Majiteľovi pánskeho horského bicykla značky VICINI podľa mužov zákoan vznikla škoda do 266 € a olícii sa doteraz vykonanými previerkami nepodarilo zistiť, kto je majiteľom ukradnutého bicykla. „Žiadame preto majiteľa bicykla, aby sa prihlásil na polícii,“ doplnila Kredatusová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM