Erik Bojničan Kultúra

Kino pod hviezdami či pravá hodová atmosféra: Víkendové lákadlá v Hlohovci a okolí

Ďalší víkend je už čoskoro tu. Tentokrát s prívlastkom prvý prázdninový. V Hlohovci a okolí rozhodne nuda nebude, chystá sa toho viac ako dosť.

Ilustračný obrázok k článku Kino pod hviezdami či pravá hodová atmosféra: Víkendové lákadlá v Hlohovci a okolí
Zdroj: TASR

Peterské hody

1. – 3. júl 2016, Peterská Bašta, Svätopeterská ul.

Vždy začiatkom leta patrí čas radosti oslávencom, ktorí nosia meno Peter a Pavol. V Hlohovci však je toto obdobie spojené predovšetkým s vôňou dobrých jedál, lahodných nápojov a detského smiechu. V mestskej časti Peter sa budú konať tradičné hody so všetkým čo k tomu patrí.

Kino: Dior a ja

Piatok 1. júl 2016 o 19:00, Kino Úsmev

Francúzsky režisér Fredérik Tcheng vás prenesie do bájami opradeného sveta módneho domu Christian Dior a nechá vás vychutnať si exkluzívny pohľad do zákulisia prvej haute couture kolekcie z dielne vtedajšieho nového umeleckého riaditeľa Rafa Simonsa.

Bazár (ne) potrebných vecí

Sobota 2. júl 2016 8.30 – 11.00, Pod Šomodou

Máte doma množstvo vecí, ktoré už nepotrebujete alebo naopak už dlho zháňate niečo čo sa nedá zohnať? Práve pre vás by mohol byť riešením Bazár (ne) potrebných vecí.

Kinoko

Sobota 2. júl 2016 o 19:30, Amfiteáter, Zámocká záhrada

Kinoko, teda spojenie dvoch vecí, čo neodmysliteľne patria k letu. Koncertu a kina pod hviezdami. Na koncerte z minisérie koncertov spojených s premietaním filmov na amfiteátri v Hlohovci sa predstaví Livia Doležalová & Band.

Zábava: Contry Band

Sobota 2. júl 2016 o 20:00, Piváreň pod Smrekom

Prázdniny sú tu a s nimi prichádza ten pravý čas na zábavy na čerstvom vzduchu. Jedna taká, v štýle divokého západu sa chystá v Pivárni pod Smrekom, kde sa o dobrú náladu postará Country Band.

Cyrilo-Metodské hody

1. – 3. júl 2016, Bojničky

Hodovú atmosféru zažije aj neďaleká obec Bojničky. Nebudú chýbať detské ihrisko, šmykľavka, maľovanie na tvár, trampolína, simulovaný zásah profesionálnych hasičov pri požiari motorového vozidla, vyhliadkové lety vrtuľníkom, sokoliari, jazdenie na koníkovi ale napríklad aj pravá poľovnícka zábava!

Môže vás zaujímať:

V Hlohovci sa môžeme tešiť na putovný kinematograf: 3 filmy, ktoré u nás premietne

Už teraz si zapíšte do kalendárov: Top 7 akcií v Hlohovci a okolí počas letných prázdnin

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM