Erik Bojničan Krimi

Kauza prepadu má zaujímavú dohru, objavil sa komplic: Policajti pátrajú aj po Romanovi (40) z Hlohovca!

Len nedávno sme vás informovali o prípade, ktorý zdvihol vlnu záujmu. Hlohovčan (37) zo Zboru väzenskej a justičnej stráže podľa policajtov okradol o pekný balík peňazí staršieho muža (60), ktorého práve pustili z výkonu trestu. Prípad však pokračuje.

Ilustračný obrázok k článku Kauza prepadu má zaujímavú dohru, objavil sa komplic: Policajti pátrajú aj po Romanovi (40) z Hlohovca!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia podľa slov hovorkyne KR PZ v Trnave Márie Linkešovej vo štvrtok, 7. mája informovala o lúpežnom prepadnutí a obmedzovaní osobnej slobody, ktorého sa mal dopustiť príslušník ZVJS.

Podľa Linkešovej muži zákona na základe dôkazov minulý týždeň obvinili zo zločinov Maroša S. (37) z Hlohovca, ktorého na základe príkazu súdu polícia eskortovala v sobotu do výkonu väzby.

„Vyšetrovateľ vzápätí obvinil v prípade aj druhého muža, 40 ročného Romana J. z Hlohovca, ktorý je na úteku. Polícia po ňom vyhlásila celoštátne pátranie. Hľadaný, 40 ročný Roman Jankovič z Hlohovca je 180–185 cm vysoký, zavalitej postavy, má krátke hnedé vlasy strihané do hola, vysoké čelo a hnedé oči. Nosí dioptrické okuliare,“ opísala Linkešová.

Muž sa podľa Linkešovej už v minulosti dopustil trestnej činnosti, za čo bol právoplatne odsúdený. V mieste trvalého bydliska sa podľa mužov zákona nezdržiava a miesto jeho terajšieho pobytu nie je známe. „Akékoľvek informácie o hľadanom mužovi oznámte polícii na číslo 158,“ uzavrela Linkešová.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM