Erik Bojničan Kultúra

Kam si skočiť v Hlohovci tento týždeň: Výber zaujímavých podujatí, ktoré vám pomôžu zatraktívniť váš voľný čas

Nesedieť kdesi doma medzi štyrmi stenami, ale vyraziť si von a oddýchnuť si pri podujatí. Aj to človek raz za čas určite potrebuje. A v Hlohovci tak môžete učiniť aj v priebehu tohto týždňa. Zaujímavé akcie totiž nebudú chýbať a my sme z nich niekoľko vybrali.

Ilustračný obrázok k článku Kam si skočiť v Hlohovci tento týždeň: Výber zaujímavých podujatí, ktoré vám pomôžu zatraktívniť váš voľný čas
Foto: Róbert Jakubička

Koncert Billy Barman

Piatok 11 decembra o 20:00, Empírové divadlo v Hlohovci

V rámci akcie SLOVENSKO 2015 – ADVENT zavíta do Hlohovca zaujímavá kapela. Mladí Bratislavčania s návom Billy Barman to odpália v Emprírovom divadle počas piatkového večera.

Vianočné trhy

Od piatku 11. decembra, Námestie sv. Michala

Stánky, rozvoniavajúce klobásky a iné dobroty, medovina, varené víno a predovšetkým vianočná atmosféra lákajú množstvo ľudí. Aj v Hlohovci zažijeme počas trhov pravú vianočnú atmosféru pri dobrom jedle, vianočnom punči a bohatom kultúrnom programe.

Výstup na kostolnú vežu

Od piatku 11. decembra, Námestie sv. Michala

Chcete zažiť niečo naozaj výnimočné? Výstup cez schodisko z 18. storočia, chodník popod kostolné zvony a pohľad na vianočný Hlohovec z 27 metrov vysokej veže farského kostola stojí určite za to!

Vianoce na zámku

Sobota 12. decembra od 10:00 do 17:00

Zámok opäť po roku privíta návštevníkov počas akcie s názvom Vianoc na zámku. Je nachystaný bohatý kultúrny program, remeslá s ukážkou, tvorivé dielne pre deti, jazda na koni aj mnoho iného.

Sima Martausová a 5 chlapov v kapele

Sobota 12. decembra o 18:00, Empírové divadlo

Spestrením sobotného večera v Hlohovci bude koncert mladej talentovanej speváčky a herečky Simy Martausovej. Členka Radošinského naivného divadla zahrá piesne so svojho nového CD. Koncert Sima Martausová a 5 chlapov v kapele začína o 18:00.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM