Erik Bojničan Kultúra

Je tu vytúžený víkend: Čo sa dá cezeň zažiť v Hlohovci a okolí?

Ak premýšľate čo s načatým víkendom, nechajte sa inšpirovať. V Hlohovci a okolí sa chystá hneď niekoľko zaujímavých akcií, veď sledujte.

Ilustračný obrázok k článku Je tu vytúžený víkend: Čo sa dá cezeň zažiť v Hlohovci a okolí?
Zdroj: TASR

Cibuľové slávnosti

Sobota 18. a Nedeľa 19. august, Madunice

Jedným z víkendových lákadiel sú Cibuľové slávnosti v neďalekých Maduniciach. Tie sú povestné široko-ďaleko pre svoju príjemnú atmosféru či cibuľové rekordy. Inak tomu nebude ani tento rok. Nahliadnite do programu, aby vám nič neuniklo.

Disko-Trisko

Sobota 19. august od 13:00 hod., Peterské bagrovisko

Bagrovisko v miestnej časti Peter v Hlohovci zažije o čosi viac ruchu, ako je zvykom. Na obľúbenom oddychovom mieste mnohých Hlohovčanov sa totižto už čoskoro rozozvučia tóny hudby. Bude sa tu konať legendárna party pod holým nebom Disko-Trisko s nadupaným line-upom.

Hody Trebatice

Sobota 19. august od 13:00 hod., Motokárový areál Trebatice

V neďalekej obci Trebatice sa chystajú hody, ktoré sú známe široko ďaleko. Ich priam rodinná atmosféra si získala už mnohých fanúšikov. Do tejto dedinky mieria známe kapely, ktoré ponúknu poriadnu dávku muziky z pódia.

Noc hradov a zrúcanín

Sobota 19. august od 13:00 hod., Motokárový areál Trebatice

Svoje ruiny pre verejnosť otvorí Kostol a Kláštora sv. Kataríny Alexandrijskej v blízkosti Dechtíc. Stane sa tak pri príležitosti podujatia Noc hradov a zrúcanín, do ktorého sa už tradične zapája. Tešiť sa môžete na hudobne vystúpenie či sprevádzanie za svetla lampášov a fakieľ.

Vesmírny zážitok v Hlohovci

Nedeľa 20. august od 17:00 hod., Hvezdáreň a planetárium v Hlohovci

Hlohovská Hvezdáreň a planetárium M.R. Štefánika si prichystala na záver víkendu bohatý program pre verejnosť. Dozvedieť sa budete môcť o legendách súhvezdí či si vychutnať pohľad na oblohu z rôznych kútov sveta. Pomyslenou čerešničkou určite bude večerné pozorovanie oblohy ďalekohľadom, ktoré sa v prípade priaznivého počasia začne o 21:30 hod.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM