Erik Bojničan Rôzne

Info pre milovníkov letného relaxu: Kedy chce hlohovské kúpalisko otvoriť brány?

Patríte medzi milovníkov letného relaxu? Nenechajte si ujsť čerstvé informácie z kúpaliska v Hlohovci ohľadom plánovaného otvorenia.

Ilustračný obrázok k článku Info pre milovníkov letného relaxu: Kedy chce hlohovské kúpalisko otvoriť brány?
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Pohľad na teplomer v ostatných dňoch dozaista potešil mnohých Hlohovčanov. Vďaka slnečnému počasiu čoraz viac ľudí láka predstava, ako si rozbalia deku pri bazéne a schladia sa vo vode. Pre milovníkov letného relaxu prinášame čerstvé informácie ohľadom hlohovského kúpaliska. Kedy je v pláne tam odštartovať sezónu?

„Letné kúpalisko máme v pláne otvoriť niekedy v termíne okolo 15. júna,“ povedal pre náš spravodajský portál konateľ spoločnosti Bytové hospodárstvo Hlohovec Peter Ulík.

Ak si chcete čakanie na otvorenie hlohovského kúpaliska skrátiť, môžete tak spraviť napríklad na kúpaliskách v okolí. V susedných mestách práve v týchto dňoch zahájili sezónu.

Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Trnavský Relax Aqua & Spa sprístupnil vonkajšie bazény cez víkend 27.-28. mája a ako uvádza na svojej stránke, v druhej polovici tohto týždňa bude letné kúpalisko v plnej prevádzke vrátane prislúchajúcich služieb – lehátok, slnečníkov, bufetov, vodného baru, masážnych trysiek, vodných atrakcií a podobne.

Na kúpalisko si môžete zájsť aj do neďalekých Piešťan. Areál tamojšieho termálneho kúpaliska Eva pozostávajúci z otvoreného 50 -metrového bazéna, kľudového bazéna a detského bazéna ako aj z plôch vyhradených na slnenie pre rôzne športy je pre návštevníkov podľa stránky kúpaliska k dispozícii od pondelka 29. mája.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM