Erik Bojničan Rôzne

Info, ktoré by vám nemalo ujsť: Prehľad zaujímavých správ z Hlohovca a okolia

Ak ste nestíhali v posledných dňoch sledovať dianie v Hlohovci a okolí, nezúfajte. Pozrite si prehľad zaujímavých správ, ktoré sme počas tohto týždňa priniesli.

Ilustračný obrázok k článku Info, ktoré by vám nemalo ujsť: Prehľad zaujímavých správ z Hlohovca a okolia
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Hlohovec ožije folklórom

Milovníci folklóru si v Hlohovci prídu na svoje. Inovecké folklórne slávnosti, ktoré majú v našom meste bohatú tradíciu ponúkajú pestrý program. Na čo sa môžete tešiť?

Nehoda v Hlohovci

Na začiatku Námestia Sv. Michala v Hlohovci došlo k nehode. Podľa slov polície vodič na Nissane narazil do zvodidiel na začiatku námestia, ktoré vytrhol zo zeme.

Plánované klientské centrum

Novinka z radnice. Už na prelome rokov plánuje Mestský úrad v Hlohovci spustiť novinku v podobe klientského centra. Známe sú už aj vizualizácie. Čo všetko sa tam bude dať vybaviť?

Cibuľové slávnosti

Madunické Cibuľové slávnosti sú lákadlom pre ľudí z ďalekého okolia kvôli dobrej zábave, jedlu ale aj netradičným výtvorom. A tento rok nebude iný. Chystajú unikátnu poctu Petrovi Saganovi.

Vzácnosti v Hlohovci

V centre nášho mesta máme skutočne byť na čo hrdí. Námestím svätého Michala mnohí Hlohovčania chodia dennodenne, no možno si niektoré veci ani neuvedomuje. Po prechádzke ním môžete objaviť skutočné vzácnosti.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM