Erik Bojničan Krimi

Iba pár slov, ale vyrazia vám dych: Mladíci hlohovským policajtom podali vysvetlenie, aké ešte nezažili!

Mestskí policajti v Hlohovci čelili vysvetleniu, na aké asi len tak nezabudnú. Boli povolaní do terénu k odstavenému autu. No tým to iba začalo.

Ilustračný obrázok k článku Iba pár slov, ale vyrazia vám dych: Mladíci hlohovským policajtom podali vysvetlenie, aké ešte nezažili!
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Jeden z obyvateľov mesta po pol štvrtej ráno telefonicky oznámil hlohovským strážcom poriadku, že na Hájskej ulici je odstavené osobné auto. Posádka vozidla podľa jeho slov rušila nočný pokoj.

Vyslaná hliadka zistila, že odstavené vozidlo má pootvárané všetky dvere a posádka auta, traja mladíci vo veku 18, 19 a 20 rokov, sa nachádzajú mimo vozidla. No a potom prišlo na vskutku kuriózne slová. „Všetci traja, vrátane vodiča tvrdili, že museli zastaviť a vystúpiť z auta, lebo sa im auto menilo, krčili sa im plechy, vypadával im motor a v kokpite vozidla im vystreľovali struny,“ uvádza sa v zázname mestskej polície.

Na miesto bola privolaná hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru, ktorá si prípad prevzala. „Policajná hliadka bola vyslaná na miesto, pričom bolo zistené, že trojica mladých mužov tu rušila nočný pokoj. Dopustili sa tým priestupku proti verejnému poriadku, za ktorý bol každý z nich sankcionovaný v blokovom konaní,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

Môže vás zaujímať:

Kuriózny prípad v Hlohovci: V akcii kone, strážcovia poriadku aj žena mestského policajta

Policajti stopli vodiča (50), o chvíľu ich čakalo nepríjemné odhalenie: Toto zistili pri kontrole…

Policajti v Hlohovci priniesli zaujímavé čísla: Kto podľa nich pácha najviac priestupkov?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM