Zuzana Jakubičková Kultúra

Hudobné talenty v Empírovom divadle

V posledný februárový deň sa v Empírovom divadle uskutočnil Večer elektro - akustickej hudby organizovaný Základnou umeleckou školou v Hlohovci (ZUŠ). Na pódiu ste tak mohli vidieť budúce hudobné hviezdy.

Deti ukázali svoj talent nie len v speve ale aj v hraní na klávesy, basovú gitaru, akustickú gitaru či bicie. Empírovým divadlom sa tak ozývali skladby ako Bon soir mademoiselle de Paris, Honey,Honey (ABBA), Halleluja (Leonard Cohen), Big big world (Emilia), Tam, kde sa neumiera (Zuzana Smatanová) či nesmrteľný Queen so skladbou I want to break free.

Mladé talenty prišli podporiť nie len rodičia ale aj známi a priatelia, ktorí sa tu zišli v hojnom počte. Hostí celým večerom sprevádzala Mgr. Martina Baračková, ktorá pripravuje tieto mladé talenty na ZUŠ. Školu momentálne navštevuje viac než 500 detí, z ktorých veľké percento sa rozhodne pokračovať ďalej v štúdiu na vysokej škole. Ako sa však hovorí, mať talent neznamená všetko, za každým víťazstvom je veľa driny, úsilia a hlavne učenia a cvičenia.

foto: Jozef Lelovič (jlfoto.eu)

zus empirko
15
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM