Erik Bojničan Kultúra

Hudobná lahôdka v našom regióne: Festival Červeník oslavuje neuveriteľných 50 rokov

Tak ako každý rok, ani tento nebude výnimkou a v amfiteátri obce Červeník uskutočnia tradičné slávnosti spevu, hudby a tanca. Tento ročník to však bude oslava vo veľkom štýle, keďže sa uskutoční jubilejný 50. ročník tohto rodinného festivalu.

Ilustračný obrázok k článku Hudobná lahôdka v našom regióne: Festival Červeník oslavuje neuveriteľných 50 rokov
Zdroj: TASR

Jeden z najstarších hudobných festivalov na Slovensku, ku ktorým festival Červeník nepochybne patrí, predstavuje dva dni plné hudby a zábavy pre všetky vekové kategórie. Počas týchto dní sa na pódiu vystrieda množstvo domácich, ale i zahraničných interpretov a nedeľa sa už tradične bude niesť v znamení folklórnych slávností.

Tento jubilejný ročník v piatok oslávime spolu s anglickou súrodeneckou skupinou Right Said Fred, ktorú určite všetci dobre poznajú vďaka hitom ako „I´m Too Sexy“, „You´re My Mate“, „Love Song“, či „Stand Up“. Na ľudovú nôtu nám v sobotu zahrá legendárna skupina spoza českých hraníc, skupina Čechomor.

O skvelý program sa postarajú aj hviezdy slovenskej hudobnej scény v podaní Richarda Müllera, skupín Horkýže Slíže, IMT Smile, Hex, Inekafe, Desmod, Polemic, Gladiator či Smola a Hrušky a samozrejme mnohých ďalších. Pozrite, na čo všetko sa môžete tešiť, hodinu po hodine.

Tohtoročný festival Červeník sa bude niesť nielen v hudobnom, ale aj tanečno-športovom duchu. Sobotné popoludnie bude patriť okrem iného aj druhému kolu súťaže v Pole Dance & Fitness v rámci série súťaží Pole Battle League. Určite si nenechajte ujsť ani toto umenie tanca, bude sa totiž na čo pozerať.

Jednodňovú vstupenku za 8€ alebo permanentku za 10€ si už teraz môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.sk, Predpredaj.sk alebo na http://shop.zijemehudbou.sk/. Na mieste si jednodňovú vstupenku budete môcť zakúpiť za 10€ a permanentku za 12€. Deti do 10 rokov vstup zdarma. Držitelia preukazu ZŤP majú možnosť zakúpiť si vstupenky len na mieste so zľavou 50%

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM