Erik Bojničan Hádzaná

Hráčske rošády v Sporte: Kto posilní strieborný hádzanársky tím a kto naopak odchádza?

Odchod z tímu aktuálnych vicemajstrov Slovenska už je jasný u viacerých hráčov. Vedenie Sporty pred novou sezónou privíta aj nové posily. Čítajte viac!

Ilustračný obrázok k článku Hráčske rošády v Sporte: Kto posilní strieborný hádzanársky tím a kto naopak odchádza?
Zdroj: TASR

Sporta Hlohovec, vicemajster Slovenska v hádzanej sa musí popasovať s viacerými zmenami. Ťažká úloha čaká trénera Martina Liptáka, ten okrem Sporty povedie aj Slovenskú reprezentáciu. Novinky sa týkajú aj hráčskeho kádra.

Odchádzajú viacerí hráči. Ako informoval klub na svojej oficiálnej stránke, do Šale prestupuje Samuel Mažár, ktorý sa v novom pôsobisku stretne aj s bratom Tomášom. Ďalší dvaja, ktorí v mužstve skončili – Oleksandr Petrov a Maroš Balaž, si hľadajú angažmán.

Dres minuloročného finalistu a vicemajstra nebude v budúcej sezóne obliekať ani Martin Miženko, ktorý ukončil profesionálnu kariéru kvôli lukratívnej pracovnej ponuke.

Sporta už však avizovala aj príchod nových hráčov. Z 1. MHK Košice príde Matúš Hriňák a rovnako má do Hlohovca namierené z nedaľekýchTo­poľčian aj Boris Sivák. Po troch rokoch hosťovania stal Michal Holdoš kmeňovým hráčom Sporty.

Šancu dostanú aj dorastenci brankár Michal Konečný a spojka Igor Vaňko.

Zdroj: www.sporta.sk

Foto: Ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM