Erik Bojničan Krimi

Horúce chvíle na ceste: Hlohovčan (36) prerazil plot rodinného domu a zostal s autom na streche v záhrade!

Búračka v našom okrese. Hlohovčan (36) podľa mužov zákona prerazil na Oktávke plot rodinného domu a zostal s autom na streche v záhrade!

Ilustračný obrázok k článku Horúce chvíle na ceste: Hlohovčan (36) prerazil plot rodinného domu a zostal s autom na streche v záhrade!
Zdroj: Policajný zbor SR

K dopravnej nehode došlo podľa mužov zákona včera 29. septambra 2015, krátko pred polnocou v obci Jalšové v smere na Piešťany.

„36 ročný vodič z Hlohovca neprispôsobil rýchlosť a pri prejazde ostrou ľavotočivou zákrutou narazil do kovového oplotenia záhrady. Vzápätí sa s autom Škoda Octavia prevrátil a zostal stáť v záhrade,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Trnave Mária Linkešová.

Pri nehode utrpel vodič podľa mužov ľahké zranenia a po nehode bol záchranármi prevezený na ošetrenie do nemocnice. „Polícia vodičovi alkohol po nehode nezistila. Škoda na vozidle bola odhadnutá na 4500 eur a na oplotení asi 500 eur,“ doplnila policajná hovorkyňa.

„Na mieste udalosti zasahovali hasiči z Hlohovca. Hasiči vymedzili miesto zásahu, havarovaný automobil zabezpečili proti vzniku požiaru,“ informovala hovorkyňa hasičov Júlia Kedrová.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM