Erik Bojničan Hádzaná

Ťažký zápas HC Sporty so zvláštnym nábojom: Rozuzlenie príde až v poslednom kole!

V Hlohovci sa chystá zaujímavý zápas. Tabuľkový susedia HC Sporta a MŠK Považská Bystrica si to rozdajú o tretie miesto.

Ilustračný obrázok k článku Ťažký zápas HC Sporty so zvláštnym nábojom: Rozuzlenie príde až v poslednom kole!
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Po 17. kole, ktoré sa konalo ešte pred Vianocami je rozhodnuté už o prvom aj druhom mieste, no o treťom nie. HC Sportu čaká priamy súboj o umiestnenie s tímom MŠK Považská Bystrica. Pred posledným kolom základnej časti majú hlohovská Sporta ako aj tím z Považskej Bystrice zhodne 24 bodov. Sporta, ktorá je v súčasnosti na treťom mieste vedie len o skóre. V zápase, ktorý je plánovaný na sobotu 31. januára o 18:00 sa rozhodne o konečnom poradí pred nadstavbovou časťou.

Pýtali sme sa predsedu fanklubu Zlatka Vladoviča, na čo sa môžu diváci tešiť: „Ľudia sa majú na čo tešiť, v zápasoch Považskou Bystricou je vždy dobrá atmosféra. Pochádzajú odtiaľ aj štyria naši hráči, čo je ďalší náboj navyše. Tabuľkovo sme susedia aj keď v tomto zápase sme favoritom. Čakáme výhru našich. “

„Fanklub pozýva všetkých fanúšikov hádzanej na posledný zápas základnej časti.Pred nadstavbou je dobré mať čo najlepšiu pozíciu. Tak isto potom v nadstavbovej časti musíme zabojovať o druhé miesto, ktoré je výhodné pre play-off.,“ dodáva Vladovič pre Hlohovec 24.

Domácej Sporte držíme v poslednom ligovom kole palce!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM