Erik Bojničan Rôzne

Hlohovskí dobrovoľníci sa opäť realizovali: Na Sihoti vyrástla roztomilá novinka, FOTO

Dobrovoľníci z Dozor HC opäť v akcii. A výsledok stojí za to. Obyvatelia sídliska Dolná Sihoť sa vďaka nim môžu tešiť z príjemnej novinky.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovskí dobrovoľníci sa opäť realizovali: Na Sihoti vyrástla roztomilá novinka, FOTO
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Dobrovoľníci zo skupiny Dozor HC sa opäť postarali o to, že v našom meste pribudlo ďalšie miesto, kde je radosť sa zastaviť. Okrem toho, že sa „dozoráci“ starajú o skrášlenie nášho mesta, najnovšie sa chopili nápadu ohľadne knižných búdok.

Prečítajte si: V Hlohovci vyrástla atraktívna novinka: Outdoorové fitness ihrisko! FOTO

Búdka pre knihy funguje na jednoduchom princípe. Požičaj, prečítaj, vráť alebo vymeň za inú. Pokiaľ sa vám teda niektorá z kníh zapáči a radi by ste si ju prečítali, môžete ju napríklad vymeniť za nejakú z vašej zbierky, ktorá už zapadá prachom, no niekomu inému by mohla spraviť radosť. Fantázii sa však medze nekladú. V knihách, ktoré do búdky umiestnite môžete nechať nejaký odkaz, ktorým by chcete potešiť ďalšieho čitateľa. Aj drobnosť dokáže potešiť. Prvá takáto búdka vyrástla v našom meste v parku na ulici Rudolfa Dilonga.

Búdka pre knihy v parku na Dilongovej
Búdka pre knihy v parku na Dilongovej / Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Najnovšie sa dobrovoľníci rozhodli búdke z parku na Dilongovej vytvoriť mladšieho súrodenca. V poradí druhá búdka pre knihy vyrástla na sídlisku Dolná Sihoť. Presnejšie vo vnútrobloku na Gaštanovej ulici, pri detskom ihrisku. Aj obyvatelia tohto sídliska si teda môžu vyskúšať túto roztomilú novinku a vďaka dobrej knihe spríjemniť deň sebe či niekomu inému.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Tit. foto: ilustračné

FOTO Z MIESTA: Na Sihoti sa ľudia môžu tešiť z príjemnej novinky
2
Galéria
Zdroj: DOZOR HC
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM