Erik Bojničan Rôzne

Hlohovskí dobrovoľníci nezaháľajú ani v zime: Roztomilá pomôcka pre našich najmenších!

Dobrovoľníci zo skupiny Dozor Hlohovec sa postarali o ďalší pekný počin. Pomôcku, ktorú vďaka nim ocenia hlavne najmenší Hlohovčania.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovskí dobrovoľníci nezaháľajú ani v zime: Roztomilá pomôcka pre našich najmenších!
4
Galéria
Zdroj: TASR

Dobrovoľníci zo skupiny Dozor Hlohovec sa na nudu sťažovať rozhodne nemôžu. Behom uplynulého roku sa zúčastnili viac ako sedemdesiatich akcií. Okrem toho, že počas smeťozberov a partizánskych čistení vyzbierali stovky kíl odpadkov sa venujú aj inej zaujímavej činnosti. Počas skrášľovacích akcií čistili chodníky, maľovali, opravovali a čistili schody, vysádzali kvety a podobne.

Neboja sa však pustiť ani do kreatívnej práce. Vďaka nim v našom meste pribudli napríklad dve búdky pre knihy. Prvá v parku na Dilongovej ulici a druhá na sídlisku Dolná Sihoť. Hlohovskí dobrovoľníci však nezaháľajú ani v tomto roku, vďaka čomu si môžu najmenší obyvatelia nášho mesta vyskúšať čerstvú novinku z ich dielne.

Tou je pomôcka pre malých korčuliarov, ktorú môžu detváky využívať na klzisku v Hlohovci. Roztomilá pomôcka, ktorá slúži na pomoc pri udržaní stability môže najmenším ušetriť nejednu modrinu. „Ktovie, či bude stáť pri zrode nejakého ďalšieho Bondru alebo Nepelu,“ píšu k novinke dobrovoľníci.

Zdroj: DOZOR HC

Keďže chladné počasie pretrváva, zimné radovánky, medzi ktoré patrí aj korčuľovanie, sa v našom meste tešia značnej obľube. Vďaka spomínanému milému počinu dobrovoľníkov môžu radosť z pobytu na ľade okúsiť aj drobci, ktorí ešte nemajú na korčuliach nadobudnuté potrebné skúsenosti.

Podľa informácií od dobrovoľníkov si pomôcku môžu záujemcovia vypýtať od správcu klziska. Je k dispozícii počas verejného korčuľovania. Verejné korčuľovanie na hlohoveckom klzisku prebieha v pondelok až stredu od 13:15 do 16:30, vo štvrtok a piatok od 13:15 do 17:00 a počas víkendových dní od 14:00 do 17:00.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Titulné foto: ilustračné

Už ste si ju všimli? Skvelá pomôcka pre malých korčuliarov v Hlohovci, FOTO
4
Galéria
Zdroj: DOZOR HC
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM