Erik Bojničan Hádzaná

Hlohovská Sporta zbrojí na jarnú časť: Tím posilnil hráč zvučného mena

Sporta Hlohovec ohlásila ďalšiu posilu. Do tímu sa vracia skúsený hráč, ktorý bol oporou mužstva počas najväčších úspechov hlohovského klubu ostatných rokov.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovská Sporta zbrojí na jarnú časť: Tím posilnil hráč zvučného mena
5
Galéria
Zdroj: TASR

Príprava Sporty Hlohovec na jarnú časť extraligy, v ktorej ju čakajú ešte tri kolá v základnej časti, pokračuje aj čo sa týka zmien v kabíne. Sportu opustila dlhoročná opora na brankárskom poste Marián Žernovič a podľa najnovších informácií zo stránky klubu Sporty Hlohovec aj Matúš Hriňák.

Teraz sa však pozrime na nové posily tímu. Ako sme vás informovali, prvou zimnou posilou je Martin Kosák, ktorý má klubu pomôcť ako náhrada za Žernoviča medzi troma žrďami. Posily sa však dočká aj stred poľa.

Do tímu trénera Martina Liptáka sa totiž podľa informácií z klubu po jeden a pol roku vrátil skúsený hráč na post spojky Samuel Mažár. Ten sa už pripravuje so spoluhráčmi.

Zdroj: TASR

Mažár bol jedným z ťahúňov mužstva počas najväčších úspechov hlohovského mančaftu ostatných rokov. So Sportou sa niekoľkokrát prebojoval až do finále extraligy a pomohol aj pri ťažkých zápasoch v európskych pohároch.

Skúsený 35-ročný hádzanár má za sebou bohaté hráčske skúsenosti. Okrem Hlohovca hrával aj za Slovan Bojnice, HK Topoľčany, HK 47 Trnava, MŠK Považská Bystrica, Tatran Prešov, HC Štart Nové Zámky, HKM Šaľa a ŠKP Bratislava, odkiaľ jeho cesta viedla naspäť do Hlohovca.

Sportu Hlohovec čakajú po zimnej prestávke ešte tri kolá v základnej časti extraligy, v ktorých má šancu poistiť si účasť v nadstavbe. Do súťažného kolotoča naskočia naši hádzanári zápasom proti Považskej Bystrici 28. januára o 18:00 hodine.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

FOTO: Sporta má novú posilu, do tímu sa vrátil Samuel Mažár
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM