Erik Bojničan Hádzaná

Hlohovská hádzaná má za sebou ťažký víkend: Iskrivá atmosféra a napínavé duely, pozrite si výsledky

Hlohovská hádzaná má za sebou ťažký, ale veľmi úspešný víkend. Muži s ďalším víťazstvom v nadstavbe a darilo sa aj ženám či mladšiemu dorastu.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovská hádzaná má za sebou ťažký víkend: Iskrivá atmosféra a napínavé duely, pozrite si výsledky
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Hlohovská Sporta je na jar zatiaľ na nezastavenie. Cez víkend čakali ťažké zápasy na našich mužov aj ženy.

Po vianočných sviatkoch sú muži dobre naladení a nezaváhali ani v ďalšom stretnutí nadstavby. Po dvoch víťazstvách na domácej pôde proti Považskej Bystrici, najprv v poslednom zápase základnej časti a následne v prvom kole nadstavby, ich čakal zápas proti mužstvu zo Šale. Na Šalianskom ihrisku sa zrodila dráma, keď po výhre túžili oba celky. Domáci začali lepšie a dostali sa do vedenia. Šaľa bola v určitú chvíľu dokonca vo vedení o tri góly, no Hlohovčania sa nechceli vzdať len tak ľahko a ešte v prvom polčase vyrovnali. Pred druhým dejstvom bolo všetko otvorené, oba celky doň vstupovali za vyrovnaného stavu (11:11). Liptákovci však nechceli dopustiť pretrhnutie víťaznej šnúry a počas druhého polčasu sa ich snaha stupňovala. Bojovný výkon priniesol ovocie a Sporta sa nakoniec po ťažkom zápase tešila z víťazstva v pomere 20:23.

Hlohovčanky privítali na domácej palubovke mužstvo Inter Bratislava. Bratislavčanky sa od začiatku snažili diktovať tempo zápasu. Prvý polčas bol v ich réžii a postupne sa dostali až na trojgólové vedenie. Rovnako ako muži, predviedli domáce hráčky bojovný výkon. Po hvizde, ktorý ukončil prvý polčas už prehrávali len o jediný gól (12:13). Oba celky sa doťahovali aj počas celého druhého polčasu. Už to vyzeralo, že po záverečnom hvizde bude na tabuli svietiť remíza, no domáca hráčka Koníková bola proti. Jej gól tesne pred koncom zápasu rozhodol o najtesnejšej výhre. Zápas skončil rozdielom jediného gólu v prospech domácich hádzanárok (24:23).

Dobrý zápas odohrali aj mladší dorastenci z Hlohovca. Pripísali si na svoje konto víťazstvo nad mládencami z Bojníc 27:22 (18:12).

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM