Erik Bojničan Rôzne

Hlohovecké Dety z defektu s novým klipom: Tentokrát o nešťastnej láske, smutní však určite nebudete :) VIDEO

Ďalší počin mladej hlohoveckej kapely Dety z defektu. Po zhliadnutí ani jedno oko nezostane suché, nie však od smútku :) Pozrite VIDEO a posúďte sami!

Ilustračný obrázok k článku Hlohovecké Dety z defektu s novým klipom: Tentokrát o nešťastnej láske, smutní však určite nebudete :) VIDEO
Zdroj: YouTube.com

Hlohoveckej kapele Dety z defektu vychádza v týchto dňoch ďalšia pieseň. Po oddychovom letnom hite Kroatična pogoda teraz na vážnejšiu tému, ktorou je nešťastná láska. Nová pieseň nesie názov „Srdce jak šmirgel“.

„Naša nová pieseň je o jednoduchom chlapcovi z malého mestečka, ktorý sa zamiluje do nesprávneho dievčaťa a hľadá cestu ako sa spamätať z toho že ona ho neľúbi a robí si z neho srandu,“ hovoria o svojej piesni chalani z kapely.

Natáčanie podľa Detý z defektu prebiehalo ako obyčajne za asistencie Albrechta Klajdáča za kamerou a s jeho majstrovskými režisérskymi nápadmi to po obrazovej stránke nemohlo dopadnúť zle. „Ľudia ktorí nás pozorovali sa dúfajme veľmi dobre zabavili,“ prezrádzajú o natáčaní s úsmevom.

Do budúcna podľa ich slov plánujú urobiť omnoho väčšie hity ako je tento, pretože tento je len taký rýchlovýrobok, keďže sa dohodli, že im je treba pieseň o nešťastnej láske. „Teda navrhol to Albrecht, pretože si myslel že nás to preslávi a o niekoľko rokov za túto pieseň získame zlatého slávika,“ zhodujú sa členovia kapely.

„Chceme sa predovšetkým poďakovať všetkým ktorí nás chválili za „Kroatičnú pogpodu“ a v neposlednom rade kúpalisku Dobrá Voda a Gecovi ktorý to tento krát stihol,“ nešetrí chválou Klajdáč.

Mohlo by vás zaujímať:

Letný hit hlohoveckej kapely utkvie v pamätiach generácií: Z tohto klipu ľahnete smiechom :)

Nový klip mladých Hlohovčanov: Tentokrát o nešťastnej láske, smutní však určite
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM