Erik Bojničan Rôzne

Hlohovec už začal žiť vianočnými trhmi: Zábery z centra mesta

V Hlohovci už štartuje atmosféra vianočných trhov. Obchodníci začínajú ponúkať všakovaké dobroty a tovar. Boli sme sa pozrieť priamo na mieste.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovec už začal žiť vianočnými trhmi: Zábery z centra mesta
20
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

To, na čo mnohí už nedočkavo čakali, sa stalo realitou. V našom meste štartujú vianočné trhy. Tie obyvatelia Hlohovca i návštevníci mesta môžu nájsť na Námestí svätého Michala. Boli sme sa pozrieť priamo na mieste diania s našim objektívom, vychutnajte si spolu s nami prvé zábery z nich.

V čase našej stredajšej popoludňajšej návštevy sa vianočné trhy ešte len začali prebúdzať k životu. Uličky sa však už pomaly, ale isto, začínali zapĺňať okoloidúcimi ľuďmi. Viacerých však od návštevy určite odradilo nie príliš vľúdne počasie.

S pribúdajúcim časom však pribudli aj záujemcovia o vianočné trhy, ktorí sa rozbehli do ulíc za voňajúcim punčom, najrôznejšími výrobkami čí jedlom. Ľudia už mohli objavovať aj stánky naplnené tovarom s oplátkami, drevenými výrobkami, hračkami, či adventnými ozdobami.

Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Pri štarte vianočných trhov dotvárala atmosféru sviatočná hudba a našli sa aj ľudia, ktorí neodolali rozvoniavajúcemu punču. „Dnes máme voľno, tak sme sa vybrali na koštovku punču, aby sme vedeli, kam sa máme nasmerovať cez víkend. To bude asi plno, tak prídeme rovno na hotové,“ s úsmevom na perách nám prezradili dvaja mladíci.

Jeden zo stánkarov si podľa jeho slov zatiaľ pochvaľuje. „Takto hneď po obede som čakal menej ľudí. Zo skúseností viem, že najväčší nával je cez týždeň až okolo šiestej-siedmej, kedy sú už všetci doma z práce a idú sa pozrieť na trhy,“ povedal nám.

Na prvé zábery z hlohovských vianočných trhov sa môžete pozrieť v našej fotogalérii. Vianočné trhy v našom meste potrvajú až do 23. decembra.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

FOTOGALÉRIA: Hlohovec už ovládla atmosféra vianočných trhov
20
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM