Erik Bojničan Rôzne

Hlohovec už onedlho čakajú letné odstávky teplej vody: Kedy a kde nepotečie?

Počas letných prázdnin dôjde v Hlohovci k odstávkam teplej vody. Pripravte sa dopredu a preštudujte si koho a kedy presne sa to bude týkať.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovec už onedlho čakajú letné odstávky teplej vody: Kedy a kde nepotečie?
Zdroj: Dnes24.sk

Letné prázdniny so sebou prinášajú okrem dní voľna a relaxu aj odstávky teplej vody. Tie v Hlohovci začínajú už čoskoro a nie je na škodu sa na ne pripraviť dopredu.

Bytové hospodárstvo Hlohovec, s.r.o. prostredníctvom svojej webovej stránky oznamuje svojim odberateľom tepla a teplej vody, že z dôvodu pravidelnej letnej odstávky tepelného napájača EBO bude prerušená dodávka teplej vody.

Ako spoločnosť uvádza, prerušenie dodávky vody sa začne dňa 22. júla 2017 v čase od 5.00 hod., pričom obnovenie dodávky je naplánované na 2. august 2017.

Letná odstávka sa podľa Bytového hospodárstva týka bytových domov nachádzajúcich sa na Hlohovej ulici, Fraštackej ulici, ulici Nábrežie, Bezručovej ulici, Hollého ulici, ulici Mateja Bela, Manckovičovej ulici, Michalskej ulici, Podzámskej ulici, Sihotskej ulici, Gaštanovej ulici, Koperníkovej ulici, Šafárikovej ulici, ulici Závalie, ulici Za poštou, Vinohradskej ulici, ulici Slovenského Národného Povstania, Nitrianskej ulici a ulici Pod Beranom.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM