Erik Bojničan Kultúra

Hlohovec si užil letný festival: Panovala skvelá nálada, VIDEO

Hlohovčania ale i návštevníci zo širokého okolia si naplno vychutnali poriadnu dávku muziky z pódia. Pozrite si atmosféru zachytenú v obrazoch.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovec si užil letný festival: Panovala skvelá nálada, VIDEO
13
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Uplynulý víkend v Hlohovci sa niesol v znamení kvalitnej hudby. Jej poriadnu dávku si prichystali muzikanti vystupujúci na letnom festivale Pangula fest. Ten sa konal v krásnom prostredí amfiteátra v Zámockej záhrade.

Zdroj: YouTube.com

Už od poobedných hodín bolo v piatok 21. júla v Zámockej záhrade o čosi viac ruchu, ako je zvykom. Hudobníci ozvučovali a do dejiska Pangula festu začali pomaly prichádzať prví návštevníci. Piatkový program bol ladený v znamení rockovej či punkovej hudby. Na svoje si prišli zástupcovia všetkých vekových kategórií, ktorí majú blízko k týmto hudobným štýlom. Najmä vo večerných hodinách to pod pódiom vrelo.

Zdroj: YouTube.com

Program, ktorí si nachystali organizátori na sobotu 22. júla bol zameraný na folk a folk-rock. Počasie síce od rána ukazovalo svoju menej vľúdnu tvár a cez Hlohovec sa prehnali dažďové mračná, no do začiatku popoludňajšieho programu panovalo krásne letné počasie, ktoré len umocnilo skvelý zážitok z vystúpení.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť atmosféru Pangula festu zachytenú v obrazoch.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

OBRAZOM: Hlohovec si užil letný Pangula fest
13
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM