Rôzne

Hlohovec sa zobudil do bieleho rána: Perinbaba sa postarala o prvý sneh! FOTO

Hlohovčanov čakalo po prebudení a prvom rannom pohľade z okna prekvapenie. Mesto sa v premiére túto zimu odelo do biela. Pozrite si FOTO z našich ulíc.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovec sa zobudil do bieleho rána: Perinbaba sa postarala o prvý sneh! FOTO
37
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

A je to tu. Prvý sneh v Hlohovci na sebe nenechal dlho čakať. Martin síce v našom meste na bielom koni neprišiel, no o pár dní po ňom sme sa už aj u nás dočkali.

V utorok večer to ešte nevyzeralo, že by mala úradovať Perinbabka, no Hlohovčanov čakalo ráno pri pohľade z okna prekvapenie. Ulice boli totiž odeté do snehobiela. Prekvapenie je to najmä oproti minulej zime, počas ktorej akoby nie a nie nasnežiť. Radosť majú hlavne najmenší. „Naši malí sa už nevedeli dočkať snehu. Na sánkovačku to zatiaľ síce nie je, no ráno som ich ledva vystrojila do školy. Doslova skákali od radosti,“ prezradila nám mamička Martina.

Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Prekvapenie v našom meste však zažili aj šoféri. „Dnes som vyrazil trocha skôr, aby som si odhrnul auto pred cestou. Keďže som to nečakal, budík bol nastavený klasicky, tak za obeť museli padnúť raňajky. Pozitívom oproti posledným dňom ale je, že nebolo treba škrabať sklá,“ povedal jeden z Hlohovčanov, ktorého ráno čakala cesta do práce.

Potešila by vás poriadna snehová nádielka v Hlohovci?

Nie

Ako vyzeralo ráno v Hlohovci po nočnom snežení si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii. Máte aj vy fotografie zo zasnežených ulíc Hlohovca, či nejaké iné z nášho mesta či okolia, s ktorými by ste sa chceli podeliť? Pošlite nám ich na mail hlohovec@global24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

FOTO: Hlohovec sa zobudil do bieleho rána, v našom meste napadol prvý sneh
37
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM