Zuzana Jakubičková Hádzaná

Hlohovec prehral aj v odvete a v európskych pohároch končí

Hádzanári Sporty Hlohovec podľahli v odvetnom zápase 1. kola Pohára EHF na domácej palubovke švédskemu IFK Kristianstad 21:28. Po dvoch prehrách sa tak účasť v EHF pre Sportu skončila.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovec prehral aj v odvete a v európskych pohároch končí
Foto: Zuzana Jakubičková

HC Sporta Hlohovec – IFK Kristianstad 21:28 (11:15) Zostava a góly Hlohovca: Olejár, Žarnovič, Kašťák – Mazur 4, Takáč 1, Cibulka 1, Laho 1, Baláž 4, Miženko, Ďuriš, Kasagranda 2, Mažár, Zaťko 5, Dudáš 3, Pallo, Holdoš 1. Najviac gólov Kristianstadu: Madsen 7, Koch 4. Rozhodcovia: Buache a Meyer (Švajč.), vylúčení: 5:5, 1000 divákov.

Generálny manažér Sporty Roland Osvald k zápasu povedal: „Sporta nastúpila bez dirigenta hry Ľubomíra Ďuriša, čo bolo na jej hre cítiť v priebehu celého zápasu. V úvode prehrávala 2:6, ale zásluhou zlepšenej obrany a veľmi dobrého výkonu brankára Olejára sa šnúrou dostala do vedenia. Potom si tréner hostí Lindgren vzal oddychový čas, čo hosťom prospelo a odvtedy už zápas nepustili zo svojej moci. Hrali koncentrovane, presadili sa ich ostré spojky a snaha Sporty stroskotávala na nemohúcnosti a nepremenených šanciach. Do ďalšieho kola preto zaslúžene postupuje IFK.“

Hlohovec/tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM