Erik Bojničan Samospráva

Hlohovcká radnica sa chce otvoriť verejnosti: Primátor zaviedol 2 hodiny v týždni na stretnutia s ľuďmi

Chcete sa osobne stretnúť s primátorom? Radnica vám to po novom umožní. Podľa ich slov tým chcú zlepšiť komunikáciu vedenia mesta s obyvateľmi Hlohovca.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovcká radnica sa chce otvoriť verejnosti: Primátor zaviedol 2 hodiny v týždni na stretnutia s ľuďmi
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy Zuzana Hrinková Siebenstichová, vzhľadom na narastajúci záujem verejnosti o dianie v meste a veľký počet stretnutí, ktoré primátor Hlohovca Miroslav Kollár absolvuje každý týždeň s občanmi, zavádza od augusta pevný termín, kedy ho môžu občania navštíviť v kancelári – každú stredu od 15:00 do 17:00.

„Cieľom tohto opatrenia je vytvoriť pravidelný priestor na komunikáciu s občanmi, na osobné vysvetlenie problémov v meste, ako aj na konkrétnu pomoc obyvateľom Hlohovca pri riešení ich problémov, či len na vypočutie ich podnetov a postrehov,“ povedala Hrinková Siebenstichová.

Pre lepši koordináciu a využitie tohto času na stretnutia s verejnosťou radnica odporúča vopred sa na stretnutie objednať telefonicky na čísle 033/7368101 alebo mailom na adrese sekretariat@hlohovec.sk. Občania tak dostanú konkrétny termín, v ktorom sa zaručene na stretnutie s primátorom dostanú.

Aj toto opatrenie je podľa mesta súčasťou otvárania úradu verejnosti a zlepšovania komunikácie vedenia mesta s obyvateľmi Hlohovca.

„Primátor mesta okrem toho komunikuje s občanmi prostredníctvom oficiálneho facebookového profilu či cez ostatné lokálne printové, elektronické aj internetové médiá,“ pokračuje referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy, podľa ktorej na lepšie informovanie verejnosti slúžia aj pravidelné online prenosy zo zasadnutí mestského zastupiteľstva, ktoré sú následne dostupné aj v internetovom archíve na stránke mesta.

Mohlo by vás zaujímať:

Poslanci s primátorom zasadnú mimoriadne za rokovací stôl: Riešiť sa bude budúcnosť lávky

Hlohovec privítal hostí z De Panne: Stihli prehliadku zámku, fabriky aj posedenie pri pivku

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM