Erik Bojničan Kultúra

Hlohovčania, urobte si plány na tento týždeň: Naše tipy na zaujímavé podujatia

Ďalší týždeň je pred nami a i počas neho si môžete vyraziť na viaceré podujatia v Hlohovci či okolí. Vybrali sme z nich niekoľko, ktoré odporúčame zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovčania, urobte si plány na tento týždeň: Naše tipy na zaujímavé podujatia
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Vianočný koncert

26. december o 17:30, Kostol Sv. Štefana Trakovice

Nemáte ešte vianočnej nálady dosť? Tak nechajte sa zlákať týmto vianočným koncertom v neďalekých Trakoviciach. Vystúpia N. Landigová, Kostolný zbor seniorov, Trakovčanka, Detský gospelový zbor, Gentes, či Divadlo na TrakOch.

Štefanská One party

Pondelok 26. december o 21:00, One club Hlohovec

Po rozbalení darčekov a odpočinku pri klasických rozprávkach by ste radi vyšli niekam sa rozhýbať? Nenechajte si ujsť Štefanskú zábavu, ktorá k Vianociam jednoznačne patrí. Za mixom sa predstaví DJ Shuro Martiny.

Kino: Červený kapitán

Utorok 27. december o 19:00, Kino Úsmev

Je rok 1992 a Československo sa rozpadáva. Detektív Krauz z Oddelenia vrážd sa dostáva k prípadu umučeného kostolníka. Jeho smrť mala ostať tajomstvom, ale klinec zatlčený v lebke núti Krauza pátrať aj napriek všetkým varovaniam. Pravdu o prepojení ŠtB a Cirkvi svätej môže priniesť len muž prezývaný Červený kapitán. Stretnutie s týmto „expertom na finálne výsluchy" ale málokto prežije…

Výstavy v múzeu

Utorok – piatok – 8.00 – 16.00, sobota – nedeľa – 13.00 – 18.00, Vlastivedné múzeum v Hlohovci

Vo Vlastivendom múzeu na Františkánskom námestí v Hlohovci si môžete spestriť voľné chvíle návštevou dvoch výstav. Vianoce v múzeu predstaví prehliadku prác žiakov základných a stredných škôl a dôchodcov v tvorbe betlehemov a ozdobovaní vianočných stromčekov a výstava Tvorivý svet seniorov ukáže kreatívne techniky výtvarných prác seniorov zo Zariadenia pre seniorov Harmonia Hlohovec.

Kino: Malý princ

Piatok 30. december o 17:00, Kino Úsmev

Celovečerný animovaný film podľa svetoznámeho a kultového diela Antoina de Saint-Exupéryho Malý princ. V centre príbehu je dievčatko, ktoré už od detstva vychováva a pripravuje na seriózny a dospelý svet jej ambiciózna mama. Jej každodenné úsilie bez povolenia naruší excentrický a dobrosrdečný sused, letec. Ten predstaví svojej novej malej priateľke doteraz nepoznaný svet, v ktorom nie je nič nemožné.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM