Erik Bojničan Rôzne

Hlohovčania prepadli novej atrakcii: Cvičenie na čerstvom vzduchu žne úspech

Outdoorové ihrisko, ktoré vyrástlo v parku na Dilongovej ulici je už oficiálne otvorené a teší sa priazni Hlohovčanov. Láka ľudí bez rozdielu veku.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovčania prepadli novej atrakcii: Cvičenie na čerstvom vzduchu žne úspech
Zdroj: Mesto Hlohovec

Viacerí Hlohovčania si cvičenie na čerstvom vzduchu zamilovali. O tom niet pochýb. Už pred samotným otvorením nového outdoorového ihriska bolo vidieť množstvo nedočkavcov, ktorí by si ho ihneď najradšej vyskúšali. Inak tomu nie je ani po jeho oficiálnom otvorení.

Prečítajte si: V Hlohovci nás čakajú dopravné obmedzenia: Zoznam ulíc, ktoré budú uzavreté

Na ihrisku sa dajú nájsť Abdominal Double Bench-zostava, Nippur M-zostava, WCH dip small-zostav alebo napríklad Pole dance-zostava. Aké všemožné cviky sa dajú na ihrisku skúsiť predviedli pri jeho otvorení workout nadšenci z Hlohovca aj hostia z iných miest. Návštevníci mohli obdivovať naživo aj zaujímavý šport Pole Dance.

Hlohovčania si mohli naživo pozrieť, čo všetko sa dá na novom ihrisku vyskúšať
Hlohovčania si mohli naživo pozrieť, čo všetko sa dá na novom ihrisku vyskúšať / Zdroj: Mesto Hlohovec

Z toho, čo sme mohli vidieť počas víkendu, no aj začiatkom týždňa je jasné, že Hlohovčania o takýto druh aktivít majú záujem. Pri prechádzke po parku už z diaľky vidno, že novinku si chcú vyskúšať mnohí. „Áno, boli sme si to vyskúšať. Takto na vzduchu je to väčšia zábava ako v posilke,“ povedali nám dvaja stredoškoláci, ktorí ocenili aj to, že sa nevyberá vstupné.

Prečítajte si: Hlohovskí dobrovoľníci sa opäť realizovali: Na Sihoti vyrástla roztomilá novinka, FOTO

„Priznám sa, že zatiaľ som sa neodhodlal, ale vyzerá to zaujímavo. Niekedy v blízkej dobe ale určite prídem,“ prezradil nám zhruba päťdesiatročný pán, ktorý sa pri ihrisku zastavil po ceste z práce. „Ale nežartujte, pre mňa to už nie je. Fandím však takýmto veciam. Hlavne pre mladých to je dobré. Ako tak pozerám koľko je tam ľudí, aj dve by sa v meste uživili,“ povedala staršia pani, ktorá bola na prechádzke so psom.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Už ste vyskúšali nové Outdoor fitness ihrisko?

Takto to vyzeralo počas otvorenia nového Outdoor fitness ihriska
7
Galéria
Zdroj: Mesto Hlohovec
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM