Erik Bojničan Rôzne

Hlohovčania na YouTube s novým hitom: Príbeh nesmrteľného tanečníka aj retro klip fakt stojí za to! :) VIDEO

Hlohovecké Dety z defektu prichádzajú s novou piesňou. Príbeh miestneho nesmrteľného tanečníka vám zaručene utkvie v pamäti :) Pozrite VIDEO a posúďte sami!

Ilustračný obrázok k článku Hlohovčania na YouTube s novým hitom: Príbeh nesmrteľného tanečníka aj retro klip fakt stojí za to! :) VIDEO
Zdroj: YouTube.com

Kapela z Hlohovca Dety z defektu prichádza s novou piesňou. Po oddychovom letnom hite „Kroatična pogoda“ a balade o nešťastnej láske „Srdce jak šmirgel“ najnovšie spievajú tom, aké dôležité je sa nevzdať v piesni Nesmrteľný tenečník. O novej piesni nám toho viac prezradil výkonný riaditeľ sekcie komunikácie s verejnosťou, vystupujúci pod pseudonymom Albrecht Klajdáč.

„Pesnička je o miestnom tanečníkovi, ktorý chce byť najlepší, aj keď sa mu to nedarí. Nikdy sa mu to ani nepodarí, vzhľadom na to, že sa na diskotéke vždy vyskytne nejaký problém, napríklad si prdne. Napriek tomu sa stále snaží, trénuje a zdokonaľuje sa, aby bol na diskotéku pripravený,“ hovorí o najnovšom songu Klajdáč, ktorý zdôrazňuje, že hlavné je sa nevzdávať, keďže ani tanečník sa nevzdáva aj keď ho všetci brutálne nenávidia.

Ako Klajdáč ďalej prezradil o natáčaní klipu, zábery vznikli po dohode s kamarátmi, na tom, že sa zabavia. „Točili sme v Hlohovci, jeho okolitých lesoch a v Radošine, aby sme vznikli nejaké parádne zábery,“ dodáva Klajdáč. Či sa im to podarilo môžete vidieť v najnovšom klipe.

Môže vás zaujímať:

Letný hit hlohoveckej kapely utkvie v pamätiach generácií: Z tohto klipu ľahnete smiechom :)

Hlohovecké Dety z defektu s novým klipom: Tentokrát o nešťastnej láske, smutní však určite nebudete :) VIDEO

Jozef Žemla - Nesmrtelný tanečník
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM