Erik Bojničan Kultúra

Hlohovčania, kam si vyraziť cez víkend? Vyberajte z našich tipov...

Ešte ste sa nerozhodli, ako strávite tento víkend? Vybrali sme pre vás tipy na zaujímavé podujatia v Hlohovci. Tu je prehľad.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovčania, kam si vyraziť cez víkend? Vyberajte z našich tipov...
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Elektronická hudba

Sobota 4. marec o 21:00, One Club Hlohovec

Máte po celom týždni náladu na poriadnu tancovačku? Ak ste navyše priaznivcami elektronickej hudby zaručene si prídete na svoje. Do Hlohovca premiérovo zavíta známy slovenský DJ Emtydee. V rytme kvalitnej elektronickej hudby spoza mixpultu bude zábava až do skorých ranných hodín.

Traja psí mušketieri

Sobota 4. marec o 17:00, Kino Úsmev

Sobotné detské predstavenie v kine úsmev prinesie príbeh troch veselých psíkov, ale nie hocakých – psích mušketierov! Keď sa pár zlodejov vkradne do domu a ukradnú vianočné darčeky a všetku výzdobu, musia sa traja statoční psí priatelia Hafos, Aportos a Azoramis vydať na cestu a vyňuchať spôsob, ako zachrániť pokojné a šťastné Vianoce.

Bezva ženská na krku

Sobota 4. marec o 19:00, Kino Úsmev

Aj večerné premietanie v kine Úsmev prinesie do nášho mesta zaujímavý príbeh. Sympatická Eliška je na plný úväzok milujúcou manželkou charizmatického a bohatého Pavla. Avšak len do tej doby, kým ju na prahu štyridsiatky milým a korektným spôsobom požiada o rozvod. Eliška sa rozhodne začať od nuly ako učiteľka v malej

Tvorivosťou k umeniu

Sobota – Nedeľa – 13.00 – 18.00, Vlastivedné múzeum v Hlohovci, Františkánske námestie

Aktuálna výstava v múzeu v Hlohovci je tvorivou cestou od tradičného zobrazovania cez štylizáciu po kritickú reflexiu sveta. Na základe individuálnej sebareflexie je sprostredkované originálne poznanie reality. Tá sa zobrazuje pomocou symbolov, ktoré sú zašifrované na papieri, na plátne, v keramike a v textile. Výstavou sa prezentuje emocionálny svet mladej generácie.

Hádzaná

Nedeľa 5. marec o 17:00, Športová hala

Hádzanárky Hlohovca čaká ďalšie vystúpenie v 1.lige žien proti hráčkam Zlatnej. Naše hráčky predvádzajú v tejto sezóne výborné výkony a od čela tabuľky ich delí len rozdiel kúsok. Podarí sa im prebojovať na špicu už počas zápasu nedeľného so Zlatnou?

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM