Erik Bojničan Futbal

Hlohovčan Miroslav Karhan sa vracia do Fortuna ligy: Pozrite, akú funkciu bude zastávať!

Bývalý 107 násobný reprezentant Slovenska, Hlohovčan Miroslav Karhan prostredníctvom klubu Spartak Trnava opäť zažije atmosféru Fortuna ligy. Pozrite sa, akú fonkciu bude mať v klube na starosti.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovčan Miroslav Karhan sa vracia do Fortuna ligy: Pozrite, akú funkciu bude zastávať!
Zdroj: TASR

Ešte v priebehu decembra potvrdilo vedenia Spartaka, že hlavným kormidelníkom zostáva Ivan Hucko. Z asistenčných postov odišli Branislav Mráz s Milanom Ivankom, ich miesto zastali od pondelka Miroslav Karhan a Martin Rusňák. Karhan podpísal s klubom zmluvu na dobu neurčitú, Rusňák sa dohodol s fortunaligistom na 3,5 roka.

„Rozhodli sme sa zmeniť kompletne realizačný tím. Za asistenta som si vybral Mira Karhana, iné meno ani nepadlo. O ňom nie je čo debatovať, je to persona, ktorá musí pre Spartak pracovať. Maťo Rusňák je vo svojej profesii jednička na Slovensku, takže ani tu nebolo nad čím uvažovať,“ uviedol v oficiálnej tlačovej správe šéf lavičky Hucko.

Bývalý 107-násobný reprezentant Slovenska Miroslav Karhan si už trénerskú prácu vyskúšal v juniorke Spartaka a naposledy ako asistent pri staršom doraste. Predtým v klube pôsobil ako športový manažér.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM