Zuzana Jakubičková Hádzaná

HC Sporta zmenila trénera

Do HC Sporta prichádza nová posila. Kormidelník českej hádzanárskej reprezentácie Martin Lipták.

Po smutných a neúspešných výsledkoch sa vedenie HC Sporta rozhodlo k radikálnej zmene. Na trénersky post angažovalo Martina Liptáka. Bývalí tréner rakúskeho Bregenzu Handball a stále aktívny kormidelník českej hádzanárskej reprezentácie má byť novou záchranou pre Sportu. V stredu 7. marca tak podpisom potvrdil návrh zmluvy ktorý je platný do 30. 6. 2014.

Pred začiatkom sezóny 2011/2012 hodnotili hádzanársky odborníci HC Sportu za jedného z ligových favoritov, ktorý by mohol dobehnúť Prešov. Ich aktuálne tretie miesto, tri prehry v extralige a tiež vyradenie vo štvrťfinále Slovenského pohára zhoršilo Sporte vyhliadky na vytúžený cieľ. Dúfajme že zmena na poste bude úspešná a že sa naši hádzanári prebojujú až do finále.

Martin Lipták

Narodil sa 23. 3. 1964. Úspešný reprezentant, ľavé krídlo. Uznávaný tréner, ktorý získal dva tituly so Sečovcami, v roku 2006 s Považskou Bystricou v roku 2008 s Tatranom Prešov. Taktiež bol trénerom reprezentácie Česka a ligovým trénerom Bregenzu Handball s ktorými získal dva tituly. Okrem toho trénoval Košice, Nové Zámky…

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM