Erik Bojničan Hádzaná

Hádzanárske tímy mužov aj žien z Hlohovca majú za sebou zápasy u súperov: Pozrite si výsledky

Hlohovská hádzaná bola pred víkendom na víťaznej vlne, darilo sa mužom aj ženám. Cez víkend čakali na Hlohovec ťažkí súperi.

Ilustračný obrázok k článku Hádzanárske tímy mužov aj žien z Hlohovca majú za sebou zápasy u súperov: Pozrite si výsledky
Zdroj: TASR

Hlohovská Sporta ukázala začiatkom jari skvelú formu. Cez víkend čakali ťažké zápasy na našich mužov aj ženy na palubovkách súperov. Muži cestovali na východ, kde bol ich súperom aktuálny majster z Prešova. Hlohovské hádzanárky sa predstavili v susedných Topoľčanoch.

Zápas Sporty s Tatranom Prešov je vždy skvelý športový zážitok. Tentokrát bola táto skutočnosť zaujímavejšia o to, že oba celky boli v nadstavbe zatiaľ víťazné vo všetkých zápasoch. Hlohovec najprv zdolala Považskú Bystricu a následne Šaľu. Na škodu pre náš celok je prešovský Tatran tento rok na nezastavenie. Žiadnemu súperovi sa nepodarilo poraziť tento celok ani v základnej časti. Naši extraligisti sa teda prišli do Prešova pokúsiť o malý zázrak. V úvode sa iniciatívy zhostili Prešovčania a zvyšovali svoje vedenie. V určitých momentoch zápasu už domáci viedli o štyri góly, no Sporta sa nechcela dať len tak ľahko a znížila na rozdiel len jediného gólu. Tatran však prekvapenie nepripustil a poradil si s našim celkom v pomere 32:25 (17:12).

Hlohovčanky sa predstavili na palubovke susedného mesta Topoľčany. Naše hádzanárky cestovali do Topoľčian s peknou sériou štyroch víťazstiev v rade, keď si postupne poradili so Zlatnou, Sereďou, Trenčínom a bratislavkým Interom. Ženy predviedli dobrý výkon, stiahli vedenie Topoľčian, ktoré začali lepšie a dostali sa dokonca do trojgólového vedenia. Rovnako ako v zápase v poslednom zápase Hlohovčaniek s Interom sa aj teraz rozhodlo o výsledku v poslednej minúte zápasu. Smolné pre naše hráčky bolo, že tentokrát sa z víťazstva radoval súper. Topoľčany zvíťazili najtesnejším rozdielom 30:29 (16:14).

Našich mužov čaká najbližšie zápas 4. kola nadstavby v Topoľčanoch a ženy privítajú na domácej palubovke Nesvady.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM