Erik Bojničan Hádzaná

Hádzanári si spravili chuť pred ťažkým zápasom: Z Považskej s hladkým víťazstvom

Naši extraligisti si poľahky poradili na palubovke súpera z Považskou Bystricou. Teraz sa musia koncentrovať na ťažkého súpera.

Ilustračný obrázok k článku Hádzanári si spravili chuť pred ťažkým zápasom: Z Považskej s hladkým víťazstvom
Foto: Róbert Jakubička

Odvetná časť nadstavby extraligy mužov v hádzanej je v plnom prúde. Naši hráči nechcú pred play off nechať nič na náhodu.

Sporta na víkendovom výjazde v Považkej Bystrici súpera nešetrila. Domáci mali v pláne vrátiť Sporte prehru z prvého zápasu nadstavby. V prvej polovici vyrovnaný zápas sa začal lámať už pred polčasom. Považania začali strácať a naši sa ujali vedenia. Prvé dejstvo vyhrali poľahky v pomere 17:13. V druhom dejstve to už bol koncert Hlohovčanov. Obranná hra Sporty podporená skvelým výkonom brankára Žernoviča mali na svedomí, že za celý druhý polčas sa podarilo domácim vsietiť len sedem gólov. Hráči Sporty premenili dvakrát toľko šancí. V Považskej sa teda zrodilo hladké víťazstvo Sporty (31:17).

V najbližšom zápase už túto stredu o 18:00 privítajú na svojej palubovke hráči Sporty rivala a tabuľkového suseda z Prešova. Tím z východného Slovenska je zatiaľ jediný, kto v nadstavbe Hlohovec dokázal poraziť. Stalo sa tak na pôde Prešova v treťom kole nadstavby. Sporta na Tatran v súčasnosti stráca len 2 body a prípadné víťazstvo by pomohlo domácim k čo najlepšiemu umiestneniu pred play off.

„Fanklub Sporty Hlohovec pozýva všetkých na zápas s Prešovom. Bude to jeden veľký šláger. Kedže Prešov je momentálne najlepší Slovenský klub, očakávame veľa fanúšikov. Určite sa všetci majú na čo tešiť,“ prezradil nám predsedu fanklubu Zlatko Vladovič.

Zdroj: www.sporta.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM