Erik Bojničan Rôzne

FOTO: Kuriozita zo Zámockej záhrady, poďte s nami spočítať všetkých snehuliakov :)

Zimná nádielka konečne spravila pravú zimu aj v Hlohovci. Deti nečakali na oteplenie a pustili sa do práce. Pozrite, aké parádne výtvory sa im podarili.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Kuriozita zo Zámockej záhrady, poďte s nami spočítať všetkých snehuliakov :)
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Zo začiatku zimy to vyzeralo na ďalší rok bez snehu. Perinbabka úradovala síce neskôr, ale o to viac. Na svoje si prišli milovníci zimných športov ale aj naši najmladší. Dôkazom toho je množstvo snehuliakov, ktoré v našom mesta vyrástlo. Niektorí maličký, iný veľký no každý z nich počas prechádzky mestom vyčarí úsmev na tvári.

„Stavanie snehuliakov a snehuliaci ako takí patria k zime, bolo milé vidieť ako sa deti spolu s rodičmi „trápia“ pri stavaní toho ich,“ povedala študentka Alexandra (22) z Hlohovca na margo výtvorov v záhrade.

„Mám rád týchto zmrznutých mužíkov, čo dokážu rozveseliť ľudí iba v zime, lebo teplo im nesvedčí. :) Ich stavanie je tiež zábavné.“ dodáva študent Matej Izakovič (32).

„Stavanie snehuliakov a snehuliaci samotní už odmalička vo mne vzbudzovali nadšenie a radosť, s čím boli neodmysliteľne spojené ďalšie zimné radovánky a hlavne veľa snehu, ktorého sme si bohužiaľ v posledných rokoch neužili až toľko, ako bolo zvykom,“ vyjadril sa pre Hlohovec 24 Jakub Tovarňanský (26).

Snehuliaci na každom rohu: Pozrite si akí dokážu byť naši najmenší šíkovní
16
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM