Erik Bojničan Kultúra

Filmové pecky na gangsterskú tému v hlohovskom kine: Hráme o vstupenky!

Hlohovské kino ožije počas akcie Deň plný filmov, ktorá sa už stáva v našom meste tradíciou. Tentokrát sú na programe tri výborné gangsterky. Chceli by ste ísť do kina zadarmo? Poďte si s nami zasúťažiť!

Ilustračný obrázok k článku Filmové pecky na gangsterskú tému v hlohovskom kine: Hráme o vstupenky!
Zdroj: TASR

Ďalší Deň plný filmov organizovaný v kine Úsmev Hlohovec za podpory Mládežníckej organizácie IUVEN sa bude niesť v znamení drsných gangstrov, obrovských peňazí, krásnych žien ale aj nebezpečie. Na návštevníkov čakajú hneď tri gangsterské filmy, ktoré predchádza ich povesť.

Tri legendárne gangsterky

O 19:00 Gangsterský Deň plný filmov ponúkne pohľad do podsvetia anglickej metropoly – Londýna. Kultový film RocknRolla, ktorý má na svedomí ešte kultovejší režisér Guy Ritchie ponúkne film plný nečakaných zvratov, drsných londýnskych gangstrov, tvrdých bitkárov a hlavne obrovskú porciu zábavy!

Na 21:00 je nachystaná čierna komédia o cti a podvodoch, ktorá sa odohráva v nádhernom prostredí belgických Brug s jednoduchým názvom V Brugách. Po jednej fuške sa nájomný „zabijáčkovia“ Ray a Ken schovávajú v už spomínanom belgickom meste, kam ich poslal ich šéf Harry. Všetko sa však skomplikuje, keď Ray zistí, že ho chce Harry mŕtveho a túto prácu má na starosti Ken, ktorý sa ale medzitým s Rayom spriatelil… Ako to celé dopadne?

O 23:00 začína posledný film zo sobotnej gangsterskej nádielky – Dannyho jedenástka (Ocean´s Eleven). Po filmoch zo starého kontinentu sa tento krát presunieme za veľkú mláku a to nikam inam ako do Las Vegas. Na partiu zlodejov čaká neľahká úloha. Za jednu noc sa rozhodli vylúpiť hneď tri kasína, v ktorých sa skrýva dohromady 150 miliónov dolárov. Ako to však už v takýchto prípadoch býva, nie všetko ide podľa predstáv. Podarí sa im plán a získajú úplne všetko, alebo nepodarí a naopak úplne všetko stratia?

Lístky pre vás

Len u nás môžu štyria z vás vyhrať po jednej vstupenke. Stačí odpovedať na našu otázku a potom si už len v kalendári poznačiť stredu 25. novembra.

Otázka: Aké prestížne ocenenie získal film V Brugách?

Odpoveď nájdete TU.

Vaše odpovede čakáme na mailovej adrese hlohovec@global24.sk do stredy 25. novembra do 09:00. Pri správnej odpovedi uveďte aj vaše telefónne číslo, aby sme sa s vami mohli rýchlejšie skontaktovať, v prípade výhry.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM