Zuzana Jakubičková Kultúra

Film Anna Karenina v podaní skvelej Keiry Knightley už cez víkend v kine Úsmev

Kino Úsmev si pre vás tentokrát pripravilo výbornú komédiu Ladíme. Pre tých mladších sa premieta Asterix a Obelix a nakoniec film podľa románu Leva Nikolajeviča Tolsteho, Anna Karenina, vás určite uchváti a to nielen hereckým obsadením.

Ilustračný obrázok k článku Film Anna Karenina v podaní skvelej Keiry Knightley už cez víkend v kine Úsmev
Foto: Zuzana Jakubičková

Ladíme

piatok 3. mája o 18:00 a 20:00 h
112 min./ Vstupné : 2,00 € /Uvádza Bonton Film/MP USA/ČD

Výborná nenápadná komédia o babách, ktoré sa rozhodnú na výške súťažiť v akustickom speve. Jedno z najnenápadnejších a najpríjemnejších filmových prekvapení roka. Zoznámte sa s Becou. Hrá ju fešná Anna Kendrick, ktorá príde na univerzitu a spočiatku nemá kam zapadnúť. Nechce sa jej ísť medzi cukríkové barbíny, ani na okraj campusu medzi čudné baby. Až skončí so skupinou dievčat, ktoré sa venujú kapele a akustickému spevu. Ich súčasná forma zďaleka nestačí na to, aby sa dokázali presadiť v najbližšej súťaži. Beca večne chodiaca so slúchadlami na ušiach má talent – a teraz môže vytvoriť peknú sériu remixov a mash-upov, ktorými by mohli spoločne uspieť. A naplniť svoje hudobné i DJ sny.

Asterix a Obelix: V službách jeho veličenstva

sobota 4., nedeľa 5. mája o 15:45h 110 min./ Vstupné 2,00 €/ Uvádza Continental/ MP Francúzsko,Špa­nielsko,Talian­sko,Maďarsko/ČD

Pod vedením Júlia Caesara napadli známe rímske légie Britániu. Jednej malej dedinke sa však darí statočne odolávať, ale každým dňom je slabšia a slabšia. Keď Anticlimax popísal zúfalú situáciu svojich ľudí, Galovia mu darovali barel svojho kúzelného lektvaru a Astérix a Obélix sú poverení sprevádzať ho domou. Ako náhle dorazí do Británie, Anticlimax im predstaví miestne zvyky vo všetkej paráde. No určite i Vás bude zaujímať ako tento vzájomný boj bude prebiehať.

Anna Karenina

sobota 4., nedeľa 5. mája o 17:45 a 20:00 h
130 min./ Vstupné 2,50 €/ Uvádza Bonton Film/ MP od 12 r. VB,Francúzsko/ČD

Film je spracovaný podľa románu veľkého ruského spisovateľa Leva Nikolajeviča Tolsteho Anna Karenina (Keira Knightley) žije v ľahko unavenom manželstve s vysokým vládnym úradníkom (Jude Law). Má s nim malého syna, a jej povesť medzi petrohradskou smotánkou nemôže byť lepší. Behom cesty do Moskvy, kam ide navštíviť brata (Matthew Macfadyen), stretne grófku Vronsku a na moskovskom nástupišti sa zoznámi i s jej synom (Aaron Taylor-Johnson), mladým ambicióznym dôstojníkom. Letmé stretnutie stačí k tomu, aby medzi nimi preskočila iskra, ktorá sa premení v požiar, ktorý ani jeden z nich nedokáže a ani nechce uhasiť. Chcú sa „iba“ slobodne milovať, ale cárske Rusko koncom 19. storočia je voči podobným excesom veľmi netolerantné a vie to dať patrične najavo.

Ukážky filmov 2.5.2013
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM