Erik Bojničan Kultúra

Festival Červeník na FOTKÁCH: Víkend v znamení rekordov!

Jubilejné 50. narodeniny Festivalu Červeník sa niesli v znamení dobrej zábavy a rekordov. Mimoriadne slnečný deň a novinky, ktoré si organizátori pripravili, sa postarali o naozaj vydarený festivalový zážitok. Pozrite si FOTO a VIDEO!

Ilustračný obrázok k článku Festival Červeník na FOTKÁCH: Víkend v znamení rekordov!
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Organizátori Festivalu Červeník si na jubilejný 50. ročník pripravili hneď niekoľko noviniek. Na amfiteátri pribudli dve tribúny, vďaka čomu si mohlo koncerty pozrieť viac divákov. Pre tých boli pripravené aj veľkoplošné obrazovky, na ktorých bolo vidieť dianie z pódiá. Na koho bolo toho pred pódiom priveľa si teda mohol v pokoji vychutnať prenos z pod stanu s občerstvením.

Veľkej obľube sa tešilo aj chladenie rozprašovačmi, ktoré bolo umiestnené pod pódiom. V teplom počasí, aké prevládalo počas víkendu si túto atrakciu vychutnávalo nespočetné množstvo tanečníkov.

K 50. narodeninám prišlo festivalu zablahoželať mnoho hudobníkov v nabitom programe, ktorí svojimi koncertami vyburcovali skvelú atmosféru. Horkýže Slíže, HEX, Inekafe, Richard Müller, Polemic a ďalší vytiahli z repertoára svoje najväčšie hity, čo podporilo skvelú náladu, ktorá počas festivalu panovala od začiatku až do samotného záveru.

Ako prezradili organizátori, ohlasy od kapiel boli viac ako skvelé a padli rekordy ako v teplote, tak aj v návštevnosti a parkovaní :)

Návštevníci, ktorí prišli zo všetkých kútov Slovenska, ale aj spoza hraníc určite návštevu mestečka Červeník neľutovali. Presvedčte sa v našej galérii.

Foto: Erik Bojničan / Miroslav Veľký

Horkýže Slíže na Červeníku 2015
1
Galéria
Festival Červeník 2015 v OBRAZOCH
54
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM