Erik Bojničan Rôzne

Fantastický úspech Dominiky (17): Hlohovčanka vicemajsterkou Európy v Pole Dance!

Hlohovec sa môže popýšiť ďalším šikovným a talentovaným človekom. Hlohovčanka Dominika Hankoščáková v súťaží v Pole Dance získala titul vicemajsterky Európy!

Ilustračný obrázok k článku Fantastický úspech Dominiky (17): Hlohovčanka vicemajsterkou Európy v Pole Dance!
Zdroj: Milan Lahučký

Tanec okolo tyče? Mnohým evokuje lacnú zábavu v nočnom podniku. Pole dance však nie je žiadna hračka a úspech si vyžaduje naozaj tvrdú drinu. Hlohovec sa môže popýšiť ďalším šikovným a talentovaným človekom, ktorá vyniká práve v tomto športe.

Mladá dáma veľmi úspešne reprezentuje seba i naše mesto. Dominika Hankoščáková súťaží v Pole Dance a aj v tomto roku obhájila titul vicemajsterky Európy v Prahe.

Medzinárodná súťaž European Championship Prague 2015 v Pole Dance sa konala koncom septembra a v kategórii juniorov od 14 do 17 rokov získala opäť striebornú medailu. 17-ročná Dominika súťažila pod hlavičkou Pole Dance Federácie Slovenska.

Medzi jej najväčšie tohtoročné úspechy patrí druhé miesto na Majstrovstvách sveta v Nemecku, titul vicemiss Pole Dance Slovakia 2015. Je tiež vicemajsterkou Slovenska 2015 a striebro priniesla aj z Talianska. Hlohovčanom sa na domácej pôde Dominika najbližšie predstaví v novembri na Hlohovskom tanečnom večeri 2015.

Foto: Ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM