Erik Bojničan Hádzaná Hádzaná

Európske ťaženie Sporty začína: Kedy a kde môžeme zohnať lístky a koľko za ne zacvakáme?

Sporta Hlohovec začína svoje európske ťaženie vo Francúzsku proti neľahkému súperovi. Klub zverejnil informácie o odvetnom zápase v Hlohovci. Lístky na zápas v predaji už onedlho. Čítajte kedy, kde a za koľko!

Ilustračný obrázok k článku Európske ťaženie Sporty začína: Kedy a kde môžeme zohnať lístky a koľko za ne zacvakáme?
Foto: Róbert Jakubička

Zverenci trénera Martina Liptáka v prvom kole Pohára EHF vyzvú pre nich už známy francúzsky tím Chambéry Savoie Handball, štvrté mužstvo uplynulého ročníka silnej D1. Sporta sa už so Chambéry stretla v základnej skupine Pohára EHF v ročníku 2013/2014 a oba zápasy prehrala – doma 24:29 a vonku 21:27.

Prvý duel by je na pláne vo Francúzsku 11. októbra, odveta v sobotu 17. októbra o 18:00 v Hlohovci.

Ako uvádza klub na svojej stránke, záujemcovia si lístky môžu zakúpiť v čase predohrávky 6. kola extraligy SPORTA – Považská Bystrica (17:00 – 19:00), následne vo štvrtok a v piatok (15. – 16.10.) vždy medzi 8:30 – 15:30 h v kancelárii Maynet v športovej hale. V deň zápasu budú vstupenky v predaji od 16:00 h v pokladni športovej haly.

Cena vstupenky je 6 eur, dôchodcovia a mládež nad 15 rokov –3 eur. Na zápas SPORTA – Chambery platia VIP karty, klubové karty, permanentky SPORTA.

„Fanklub pozýva všetkých fanúšikov hádzanej, aby nám pomohli vytvoriť vynikajúcu atmosféru a dopomôcť našim chlapcom na ceste k víťazstvu,“ vyzýva všetkých Peter Jombík z fanklubu HC Sporta Hlohovec ako ďalej prezradil, pred zápasom je prichystané aj malé prekvapenie, o ktorom však nechcel prezradiť viac.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM