Erik Bojničan Krimi

Dvojnásobná vražda v Hlohovci: Polícia má vytipovaných podozrivých, obracia na verejnosť!

Vražda, ktorá otriasla celým Hlohovcom. Muži zákona sa podľa ich slov obracajú na verejnosť, ktorá môže pomôcť pri objasnení prípadu.

Ilustračný obrázok k článku Dvojnásobná vražda v Hlohovci: Polícia má vytipovaných podozrivých, obracia na verejnosť!
Zdroj: TASR

Trnavská polícia sa podľa slov krajskej hovorkyne Márie Linkešovej od augusta minulého roku stále zaoberá prípadom obzvlášť závažného zločinu vraždy. V chatovej oblasti Pod Šomodou v Hlohovci vtedy podľa policajtov napadol doposiaľ neznámy útočník dve osoby, 62 ročnú ženu a 52 ročného muža, ktorým spôsobil niekoľko desiatok bodných a bodnorezných rán.

„Policajná operatíva pracuje s viacerými vyšetrovacími verziami, v ktorých figurujú aj vytipované podozrivé osoby. Polícia sa v tejto súvislosti obracia aj na občanov. Akákoľvek informácia, aj možno bezvýznamná, môže dopomôcť kriminalistom k objasneniu prípadu,“ uvádza Linkešová.

Z piatich vrážd, ktoré sa stali v minulom roku, polícia podľa ich slov 4 prípady úspešné objasnila a usvedčila konkrétne osoby. „Kriminalisti aj v tomto prípade robia všetko preto, aby bol páchateľ tohto skutku známy a odovzdaný do rúk spravodlivosti,“ doplnila Linkešová.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM