Erik Bojničan Kultúra

Doprajte si relax cez víkend: Aké zaujímavé podujatia môžete zažiť?

Ani sme sa nenazdali a je tu ďalší víkend. Ak sa rozhodujete, ako ho prežiť v Hlohovci či okolí, prinášame vám niekoľko tipov na zaujímavé podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Doprajte si relax cez víkend: Aké zaujímavé podujatia môžete zažiť?
Zdroj: TASR

Mimoni

Sobota 14. január o 17:00, Kino Úsmev

Animovaná rozprávka pre celú rodinu v hlohovskom kine Úsmev. Zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo vlastne ti žltučkí a na zjedenie roztomilí Mimoni dobrovoľne slúžili Gruovi, zloduchovi s veľkým Z? Odpoveď prináša filmová animovaná rozprávka.

Novofolk

Sobota 14. január o 19:00, Empírové divadlo

Počas chladných dní môže padnúť vhod poriadna dávka muziky. Hlohovčania sa môžu tešiť na festival priamo v našom meste. Koncertnú sezónu v našom meste otvorí minifestival Novofolk. Vystúpia na ňom obľúbené aj menej známe kapely z nášho regiónu.

Latino Party

Sobota 14. január o 21:00, One club

Počas chladného januárového počasia môže dobre padnúť rozhýbanie sa na parkete v rytme hudby z ktorej leto priam vyžaruje. Najväčšie hity z Latinskej Ameriky, Karibiku či Španielska zaznejú už túto sobotu v One clube. Žánre ako salsa, merengue, bachata, reggaeton a latino pop bude mixovať DJ Jucky (Fashion Sound).

ROCK SHOCK!

Sobota 14. január, od 20.00, Art klub Trnava

Ako už samotný názov podujatia, ktoré sa bude konať v neďalekej Trnave napovedá, bude to poriadny rockový šok pre vaše sluchovody! Nechajte sa zlákať a odviažte sa naplno v novom roku so slovenskými rockovými skupinami. Hneď v začiatku si vychutnajte rock’n’rollovú smršť HASH, ktorá funguje na trnavskej scéne už desať rokov. Organizátori sľubujú divokú hudobnú zábavu. Ďalšia pecka v podobe rockovej skupiny THE GANG, bude zmesou hardrockových koreňov v kombinácii s moderným zvukom a čírou energiou. Nenechajte si ujsť ani kapelu ACES, ktorá už stihla o sebe dať vedieť doma, i v zahraničí. Akcia sľubuje „všetky ruky hore“.

Smrť v Sarajeve

Nedeľa 15. január o 19:00, Kino Úsmev

Filmu, ktoré si kino Úsmev nachystalo na nedeľný podvečer, dominujú nápadito koncipované dlhé sledované zábery. Je to thriller, provokatívna dráma v duchu „zborových“ diel Roberta Altmana aj inovatívne divadelné adaptácie. Predovšetkým ide ale o myšlienkovo podnetnú a vrstevnatú sondu do princípov nestálej „balkánskej duše“ európskeho storočia.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM