Erik Bojničan Kultúra

Doprajte si oddych počas víkendu: Kam odporúčame si vyraziť v Hlohovci?

Víkend je tu. Ak chcete zrelaxovať aj mimo stien vášho domova, prinášame vám niekoľko tipov na akcie, ktoré v Hlohovci odporúčame zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Doprajte si oddych počas víkendu: Kam odporúčame si vyraziť v Hlohovci?
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Salonka cup

Sobota 17. december o 12:00, Hotel Jeleň

Počas víkendu si v Hlohovci prídu na svoje milovníci populárneho bowlingu. Ak aj vy patríte medzi fanúškov tohto športu, môžete aspoň na chvíľu zahodiť za hlavu predvianočný stres a zmerať si sily s ostatnými hráčmi počas turnaja Salonka cup 2016.

Kino: Doba ľadová: Mamutí tresk

Sobota 17. december o 17:00, Kino Úsmev

Prichádza ľadová udalosť roka a s ňou mamuty Manny, Ellie a Broskyňka. No a je tu leňochod Sid, tiger Diego alebo vačice Crash a Eddie. Hádam sme nezabudli na niekoho? Samozrejme – na toho najdôležitejšieho, veveričiaka Scrata. Ako je jeho nedobrým zvykom, v snahe uloviť konečne večne utekajúci žaluď spôsobí nehodu, z ktorej sa vykľuje katastrofa.

Miloš Bihári & Jazz Funk brothers

Sobota 17. december o 19:30, Námestie sv. Michala

Po celom týždni padne vhod relax pri dobrej hudbe. Trojčlenná mladá skupina zoskupená okolo klaviristu Miloša Biháryho hrajúca jazz, funky či groove a vlastné kompozicie predvedie svoje umenie na pódiu počas vianočných trhov.

Kino: Červené svetlá

Nedeľa 18. december o 19:00, Kino Úsmev

Dvaja vyšetrovatelia paranormálnych javov, skúsená doktorka Margaret Matheson a jej mladý asistent Tom Buckley skúmajú najrôznejšie metafyzické fenomény, aby preukázali ich neprávosť. Simon Silver, legendárny slepý senzibil, ktorý pred tridsiatimi rokmi záhadne zmizol, sa zrazu objaví…

Landfil

Nedeľa 18. december o 19:30, Námestie sv. Michala

Aj nedeľný program vianočných trhov do Hlohovca prinesie zaujímavé hudobné vystúpenie. Kapela Landfil z neďalekej Trnavy do nášho mesta prinesie hudbu v štýle alternative, acoustic, rock.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM