Erik Bojničan Kultúra

Doprajte si oddych počas víkendu: Čo odporúčame zažiť v Hlohovci a okolí?

Je tu víkend a užiť si voľno je na mieste. Vyraziť si môžete aj na rôzne podujatia v Hlohovci či okolí. Ktoré naša redakcia odporúča zažiť?

Ilustračný obrázok k článku Doprajte si oddych počas víkendu: Čo odporúčame zažiť v Hlohovci a okolí?
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Vianočné klzisko

Sobota 12. november, o 15.00, Hlavná ulica Trnava

Prevetrajte si hlavu na syntetickom klzisku, ktoré už víta návštevníkov v centre neďalekej Trnavy. Okrem korčuľovania pripravili organizátori program pre aktívne deti. Detskí korčuliari môžu využiť špeciálny program na klzisku, so športovými aktivitami – a to o 15.00 hodine. Hlavu smútku nemusia mať ani tí, ktorí nevlastnia korčule. Projekt ponúka požičanie za symbolickú cenu.

Kino: Asterix: Sídlo bohov

Sobota 12. november o 17:00, Kino Úsmev Hlohovec

Celá Galia trpí v obkľúčení Rimanov … Celá?!? Ale kdeže! Július Caesar je vynikajúci stratég a vojvodca, ktorý doteraz nenašiel premožiteľa. No hŕstka nepoddajných Galov sa naďalej vysmieva priamo do tváre slávneho rímskeho orla a odoláva jeho vojnovým výpadom. A tak sa rodí geniálne ľstivý plán, ako sa drzých Galov zbaviť raz a navždy…

Latino párty

12. november o 21:00, One club Hlohovec

Čo v chladnom počasí padne lepšie, ako horúce rytmy latino skladieb? To najlepšie so žánrov salsa, bachata, merengue, regeattonu a pop latina ti namixuje v sobotný večer DJ Shuro Martiny.

Sloboda cestou tvorivosti

13. november o 15:00, Refektár Vlastivedného múzea v Hlohovci, Františkánske námestie

Refektár vlastivedného múzea bude hostiť slávnostné uvedenie knihy Jany Štefánie Kuzmovej a Igora Lomnického Tvorivé aplikácie výchovy v mimoškolskej činnosti. Na záver podujatia je pripravený predaj kníh a autogramiáda.

Kino: Marguerite a Julien

Nedeľa 13. november o 19:00, Kino Úsmev Hlohovec

Nadčasový príbeh o túžbe, nádeji, láske a smrti vychádza z podľa knihy Jeana Gruaulta a pohybuje sa za hranicami bežnej morálky a delenia na dobro a zlo. Ako dospievajú, ich náklonnosť smeruje k nenásytnej vášni. Spoločnosť je pobúrená ich správaním a donúti dvojicu k úteku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM