Erik Bojničan Kultúra

Divadlo pod holým nebom v Hlohovci: Aké predstavenia sa chystajú?

Zaujímavé spestrenie prázdninových mesiacov pre deti. Vychutnať si môžu niekoľko divadelných predstavení na čerstvom vzduchu.

Ilustračný obrázok k článku Divadlo pod holým nebom v Hlohovci: Aké predstavenia sa chystajú?
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Školopovinné deti si užívajú prázdniny, no pre rodičov je to často krát starosť o to, ako im vyplniť program. Teplé počasie priam láka na vonkajšie aktivity, kúpaliská však dokážu poriadne ubrať na energii. Staviť môžete napríklad aj na utorkové divadelné podvečery, ktoré sa budú konať v Zámockej záhrade. Do konca prázdnin sa chystajú tri predstavenia. O aké ide?

Guliverov denník

25. júl o 17:00 hod.

Rozprávka Guliverov denník v podaní Divadla hotel Mária poteší najmenších. Okrem všeobecných známych Obrov a Liliputánov hrdina stretne pirátov a navštívi lietajúci ostrov a krajinu koní. Všade sa stretáva s hlavným problémom a to je rôzne správanie a zvyky. Poučenie a vedenie k Slušnosti a úcte. Rozprávka je vtipne podaná, ale s dôrazom na vážnosť niektorých dôležitých myšlienok.

O Maruške a dvanástich mesiačikoch

8. august o 17:00 hod.

Rozprávačom predstavania Divadla hotel Mária je kravička Líza, ale okrem nej sa objavia aj ďalšie zvieratká. Samozrejme nechýba ani zlá, ale smiešna Macocha a Dora jej dcéra, ktoré žiarlia na milú a šikovnú Marušku, ktorú napokon vyženú ju do lesa nájsť jahody. Ale to ešte netušia, aké tam zažije príhody! Nový rozmer rozprávky, ako sa v dnešnej dobe pozeráme na našu planétu . Rozprávka je v ľahkom a vtipnom verši a cez klasický príbeh prináša deťom, ale nie len im, odkaz, aby si chránili a vážili túto Zem.. „a zachránili dobré počasie preň“

Mačičky a televízor

22 august o 17.00 hod.

Všetky deti majú radi zvieratká najmä šteniatka a mačiatka. Všetky deti sa radi dívajú na televíziu, ale nevedia čo sa môže stať, keď to s pozeraním preženú, počas predstavenia sa to však najmenší dozvedia. Deti s predstavením Divadla Babena zavítajú do zázračného sveta zvieratiek a s pomocou detí naučia neporiadne mačičky čo je dobré a čo zlé.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM