Zuzana Jakubičková Rôzne

Deň narcisov aj v našom meste: Hlohovec opäť podporí boj so zákernou rakovinou

Mesto Hlohovec sa aj tento rok zapojí do celoslovenskej verejno-prospešnej finančnej zbierky Deň narcisov 2013. Zbierka bude usporiadaná v piatok 12. apríla.

Ilustračný obrázok k článku Deň narcisov aj v našom meste: Hlohovec opäť podporí boj so zákernou rakovinou
Foto: Zuzana Jakubičková

Hlavným organizátorom Dňa narcisov je Liga proti rakovine. V tento deň budú skupiny dobrovoľníkov ponúkať Hlohovčanom v uliciach mesta kvietok nádeje.

„Mesto Hlohovec podporuje podujatia Ligy proti rakovine a preto podporí i vykonanie verejnej zbierky na území mesta“, informovala prednostka mesta Hlohovec Eva Lukáčová.

Príspevok na zbierku je dobrovoľný, zbierka sa vykonáva za účelom získania prostriedkov na pomoc onkologickým pacientom a ich rodinám, na zabezpečenie informačných a preventívnych kampaní LPR, na podporu výskumných a klinických projektov.

Dobrovoľník má na viditeľnom mieste identifikátor – pre tento rok na krku zavesenú šnúrku s karabínkou, na ktorej je pripnutý veľký narcis na papierovom podklade, opatrenom číslom dobrovoľníka

Ako novinku si pre vás pripravili pieseň „Kvietok nádeje“, ktorú skomponoval Braňo Kostka, líder vokálneho zoskupenia Fragile. Text zložil Ján Štrasser a naspievala ju Janka Golisová spolu s Bratislavským chlapčenským zborom.

zdroj: www.lpr.sk

Deň narcisov 2013
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM