Erik Bojničan Správy

Čo najviac zaujalo Hlohovčanov? 5 najčítanejších článkov celého týždňa

Pomaly, ale isto je za nami ďalší májový týždeň. Ten priniesol viacero zaujímavých informácií, ktoré sa týkali Hlohovca alebo nášho okolia. Prinášame vám súhrn správ, ktoré vás zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Čo najviac zaujalo Hlohovčanov? 5 najčítanejších článkov celého týždňa
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Prechádzka so smutným koncom

Blížili sa jeho druhé narodeniny, no to ešte Dominika netušila, čo sa napokon stane. S jej milovaným psíkom Lakym ich už neoslávila. Cez víkend sa totiž spolu vybrali na prechádzku a vtedy prišli momenty, aké by nechcel zažiť žiadny milovníkov havkáčov.

Mladý talentovaný fotograf

Mladému fotografovi Dominikovi Pechovi (16) učarovalo fotenie. Na konte má už nespočetné množstvo záberov a tomuto koníčku sa venuje už od mala. Objektív často mieri aj na Hlohovec a jeho okolie. Viac o ňom a jeho koníčku si môžete prečítať v rozhovore.

Výstavba plavárne v Hlohovci

Prišlo k dôležitému kroku. Mestské zastupiteľstvo v Hlohovci dalo zelenú výstavbe plavárne a welnessu. Novinka má byť v meste postavená do približne dvoch rokov. Prečítajte si, čo všetko je v pláne.

Hlohovskí maturanti v uliciach

Hlohovskí študenti vyrazili do ulíc a postarali sa o rozruch. Svojim pochodom mestom strhli na seba pozornosť. Nechýbali klaksóny, rapkáče, bubny ale ani úsmevy. Pozrite si FOTO a VIDEO.

Najkrajšie svadobné miesta

Moment, keď dvojica zaľúbencov robí vo svojom vzťahu zásadný krok a ktorý si zaslúži krásne prostredie. Hlohovec disponuje viacerými zaujímavými svadobnými miestami. Zaostrili sme na tie podľa nás najkrajšie. Toto je náš výber…

Môže vás zaujímať:

Psí záprah vyčaril úsmev na tvári desiatkam detí: Havkáči na štadióne v Hlohovci v akcii, VIDEO

Pozor, Hlohovec čaká prerušenie dodávky vody: PREHĽAD, koho sa to bude týkať

Maturitné tablá made in Hlohovec: Výklady centra mesta obsadili zaujímavé diela, FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM