Erik Bojničan Rôzne

Cestujete z Hlohovca autobusmi? V neďalekej Nitre vás môže čakať malá nepríjemnosť!

Nitrianska autobusová stanica je v dezolátnom stave. Nespokojní cestujúci sa však konečne dočkajú. Kvôli stavebným prácam sa však cestujúci na trase Hlohovec - Nitra budú musieť pripraviť na zmenu.

Ilustračný obrázok k článku Cestujete z Hlohovca autobusmi? V neďalekej Nitre vás môže čakať malá nepríjemnosť!
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Ak využívate autobusovú dopravu do Nitry pripravte sa na obmedzenia a zmenu umiestnenia hlohovskej zastávky. „Dovoľujeme si vás upozorniť, že od soboty 31. januára 2015 sa začne s komplexnou rekonštrukciou autobusovej stanice v Nitre,“ informuje Arriva Nitra. Rekonštrukcia bude rozdelená na sedem etáp.

Informácie o priebehu rekonštrukcie bude Arriva uverejňovať na svojej stránke a v autobusoch.„In­formácie vám radi poskytnú tiež zamestnanci spoločnosti, ktorí budú prítomní na autobusovej stanici a označení reflexnou vestou s logom spoločnosti,“ informuje Arriva.

Počas jednotlivých etáp budú nástupištia postupne presúvané na odstavnú plochu MHD za reštauráciou Pelikán. „Vzhľadom na to, že rekonštrukcia bude prebiehať počas plnej prevádzky autobusovej stanice, žiadame vás o zvýšenú pozornosť v záujme vlastnej bezpečnosti a zároveň vás prosíme o zhovievavosť pri možných meškaniach spojov,“ informuje nitriansky autobusový prepravca.

Prvá etapa by mal trvať približne tri mesiace. Počas nej sa zmeny dotknú nástupíšť 21 až 30 (Levice, Vráble, Vieska nad Žitavou, Veľký Lapáš, Hájske, Duslo Šaľa, Dunajská Streda, Mojmírovce, Veľká Dolina, Rastislavice, Branč, Topoľčany, Jarok, Hlohovec, Piešťany, Komjatice, Novíňé Zámky).

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM