Erik Bojničan Rôzne

Čas na pláži môžete tráviť aj aktívne: PREHĽAD športových aktivít na kúpaliskách v Hlohovci a okolí

Ležať pri vode i hodiny a nehybne chytať bronz nie je pre každého. Kúpaliská v regióne mysleli aj na tých, ktorí si slnečné lúče radšej vychutnajú pri aktívnom oddychu. Zisťovali sme, aké aktivity okrem kúpania ponúkajú hlohovské kúpalisko, aj ostatné v okolí.

Ilustračný obrázok k článku Čas na pláži môžete tráviť aj aktívne: PREHĽAD športových aktivít na kúpaliskách v Hlohovci a okolí
Zdroj: TASR

Letná sezóna je už ani nie tak za dverami, ako vo dverách a kúpaliská v regióne už vďaka teplému počasiu otvorili svoje brány. Relax pri vode s chladeným nápojom je pre mnohých to jediné, čo na kúpalisku vyhľadávajú. Nemalý počet je však aj tých, ktorí si slnečné lúče radšej vychutnajú pri aktívnom oddychu. Zisťovali sme, čo majú kúpaliská pripravené práve pre nich.

Kúpalisko v Hlohovci

Hlohovské kúpalisko, ktoré je otvorené predčasne, od štvrtku 11. júna má pre aktívnych návštevníkov pripravený tradičný minigolf. Ten sa nachádza v príjemnom prostredí Zámockej záhrady. Pre hráčov je pripravených 18 jamiek. V areáli kúpaliska sa nachádza aj ihrisko na plážový volejbal. Okrem toho môžu návštevníci kúpaliska zavítať aj do posilňovne či fínskej sauny.

Kúpalisko Eva

Na kúpalisku Eva v neďalekých Piešťanoch, vybudované ešte v roku 1934 sa na aktívnych návštevníkoch tiež pripravili. V areáli plnom stromov a zelene nájdete aj trávnatú plochu vhodnú pre volejbal a kriket, dva antukové tenisové dvorce a ihriská na plážový volejbal a petang.

Termálne kúpalisko Horné Saliby

Na zábavu v Horných Salibách slúži 72 m dlhý tobogan s vlastným dojazdovým bazénom. Milovníci športu môžu využívať tenisový kurt, volejbalové ihrisko a nohejbalové ihrisko. Ak by ste si potrebovali odpočinúť od slnečných lúčov vo vnútorných priestoroch sú k dispozícii squashové ihrisko a try druhy sáun (fínska, infrasauna a parný kúpeľ).

Čítajte tiež:

Koľko zacvaká dospelý, koľko študent a kto má zľavu? PREHĽAD tohtoročných cien na kúpaliskách v Hlohovci a okolí

Hygienici hodnotili prírodné kúpaliská v okolí: Pozrite, ako oznámkovali kvalitu ich vody!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM